Nyttårsforsetter?

Det er delte meninger om hvorvidt nyttårsforsetter er en god eller en dårlig ting. Hvis du greier å etterleve forsetter fra akkurat en bestemt dato så er det en bra ting. Hvis du ikke greier det - vel, da bør du kanskje heller ta små steg i riktig retning, uke for uke.

Du trenger et løpemål til våren, slik at du holder treningen i gang i januar og februar. Jeg anbefaler alle Campere (og andre forsåvidt) å melde seg på Sentrumsløpet!  Det som for løpende Oslofolk er sesongåpningen med stor S. Vel drar vi til Drammen og Fredrikstad i begynnelsen av april for å løpe også, men det er Sentrumsløpet som er den egentlige sesongåpningen for løpssesongen i Oslo! Etter løpet er det såklart sosial samling i bånn / topp med middag og utveksling av løpsopplevelser.
Etter Sentrumsløpet går det slag i slag med store og små løplige begivenheter, sjekk kondis sin terminliste. Jeg kan nevne et par godbiter du bør sjekke ut fram mot sommeren: Råskinnet, Holmenkollstafetten (selvsagt!), Ryeløpet, Fornebuløpet, Blomstermila i Drøbak, Kristinaløpet i Tønsberg, Nordmarka Skogsmaraton (og Nordmarka halvmaraton). I tillegg ukentlig SRM, Øyløping og motbakkeløping. Lover å være heiagjeng så ofte som mulig forresten:-) Skal du ut og reise klaffer det kanskje med en lokal godbit! Som sagt, sjekk terminlista, for oversikt fylkesvis innenlands og landsvis utenlands.

Godt nytt løpeår!

Kommentarer

 1. Har også tenkt på at jeg må ha noe å trene mot i de kalde vintermånedene. For å holde motet oppe gjennom vinteren og virkelig å ha noe å se frem mot har jeg meldt meg på halvmarathon i Haag den 13. mars. Min første halvmarathon var i Fredrikstad i fjor. Det frister til gjentakelse og jeg regner med at jeg blir å finne på startstreken i år også.

  Drammen er forresten ikke før 25. april i år, så det er senere enn normalt på grunn av svært sen påske. Hadde vært artigt å deltatt der også, men vi får se hvordan det passer i forhold familien når det nærmer seg.

  Godt nytt år til Siri og andre campere.

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. Godt nytt løpeår til alle dere medløpere - som gir masse inspirasjon og løpeglede! Og med oppramsingen av alle gobitene her Siri, kjenner jeg det kribler skikkelig i beina akkurat nå :) Håper du stiller som heiagjeng! Gleder meg til nytt år og nye løpemuligheter!!

  SvarSlett
 4. Godt nytt år til deg også Siri. Nå bor ikke jeg i Oslogryta, men sentrumsløpet frister:) ellers har vi Hank Williams minneløp her på hønefoss i mnd.skifte mai-juni. veldig artig skogsløp med musikk underveis:)dessuten bør jeg jo oppfordre campere til å bli med på Ringeriksmaraton. her kan dere velge 8-mannslag, 4-manns lag, 2-mannslag eller løpe helmaraton. dette går i august og er en skikkelig løperfest for alle nivåer. Også hytteplanmila da...

  Ønsker alle campere og bloggvenner ett flott treningsår i 2011.

  SvarSlett
 5. Herlig å høre fra dere!

  Ringeriksmaraton er absolutt en perfekt deal for Camperne. Her kan vi dele inn i ulike lag, eller man kan løpe hele greia selv.

  Håper å se mye til dere alle sammen, selv om jeg altså mest vil være tilskuer og ikke på startstreken i 2011. Jeg duger på heiing og fotografering også jeg!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar