Min løpetur i dag

Må kalle det min løpetur i dag. Ingen andre campere med.

Løp 4 rolige, store runder i Frognerparken, totalt ca. 12 km. Hadde jeg hatt selskap kunne det kanskje blitt lengre (rart med det, som kilometrene flyr av sted når man skravler i vei).

Det er på dager som dette jeg liker aller best å løpe i Frognerparken. Nesten folketomt - bare 4-5 andre joggere og en liten gruppe turister. Snøen tettpakket og fin å løpe på (har fremdeles ikke kjøpt piggsko) og et nydelig syn med sol og frost på trærne. Deilig å kjenne varmen komme sigende - svett og av med vottene etter en halv runde (litt mindre votter enn sist helg.....).

Er det stemning for å være med på en slik løpetur neste lørdag 11.12 kl 10 (oppmøte vanlig sted)? Dette er en løpetur jeg vil tro passer for mange - tempoet er rolig, og det er lett å ta snarveier eller forlengelser ved behov.

Skriv i kommentarfeltet hvis det er interesse for det :-)
PS. Husk Parksprint på søndag om en uke; 12.12 kl 12:00!

Kommentarer

 1. Høres nydelg ut Kristine!


  Jeg ville gjerne vørt med i dag, men det ble altfor hektisk med jobbing og pakking, for kaldt for bekkenet mitt og i tillegg kom jeg også på at jeg neppe ville greid å holde tempo med andre Campere... Litt for mange grunner til å la vær, lover å komme mye sterkere tilbake!

  Håper andre biter på agnet om en uke:-)

  SvarSlett
 2. Enig, så herlig det hørtes ut! Oppdaget muligheten for følge i dag litt for sent, synd du måtte løpe alene men fint du fikk deg en god tur likevel :) Jeg sa halvstrengt til meg selv i morges at i dag SKAL jeg ut og løpe, men så gikk tiden med alle andre gjøremål. Nå har jeg mine sterke tvil, her jeg sitter med et glass rødvin og mørket er over oss... men i morgen er atter en dag! Konklusjonen er at det er best å ha en avtale med andre - og hyggeligst - så jeg satser på å stille neste lørdag! Fortsatt god helg til alle :)

  SvarSlett
 3. Jeg er med lørdag 11.!!! Gleder meg allerede! Håper intenst på fortsatt hvit og pen park!

  SvarSlett
 4. Så bra! Jeg skriver det i kalenderen. :-)

  SvarSlett
 5. Jeg og! Supert med en avtale, da er det ingen vei utenom uansett temperatur...

  SvarSlett
 6. ja det er nettopp det som er så fint, ingen vei utenom ;-)

  SvarSlett
 7. Julebord den 10:e men hvis jeg våkner så kommer jeg. Min träningstur i dag var ca milen i et rolig tempo.

  SvarSlett
 8. Kanskje du bare skal la være å legge deg, Andreas :-)...

  SvarSlett
 9. Hahaha, ja kanskje det. Kommer löpende i jacke ;)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar