Lørdagslangparktur i snøvær

Det var en vinterlig, grå og stille formiddag i parken... bortsett fra fem feminine sprekinger, nei en stund var vi faktisk seks!, som lyste opp med sitt blotte nærvær :) De som hadde øynene med seg rakk å se dem, for det gikk ganske radig rundt og rundt og rundt...

Kjersti, Siw-Mette, Kristine, Lise Marit, Siri og undertegnede var i parken i dag. Siri mottok velfortjente gratulasjoner for å stille. Du er tøff Siri, fint å ha deg med i starten!

Det ble hele fem runder på de fleste i dag, på et par ble det færre men det spiller ingen rolle :) Rundene går raskt når vi har så koslig selskap! Det må nevnes at Kjersti faktisk endte opp med en hel halvmaraton, med tur-retur heimen inkludert. Ikke dårlig før frokost en lørdag formiddag!

Fristelsene står i kø for en camper framover: Intervaller som vanlig på onsdag, hvis det ikke viser seg å bli altfor kaldt til å være ute (det ryktes om 21 minus...). I så fall er Bislet et godt alternativ. Kristine tar (jule)kaka: 1. juledag kl 10 OG 1. nyttårsdag kl 10 er hun i parken og klar for tur!! Så gjenstår å se hvor mange hun får følge med... :) Og det blir  enda en (!) langturmulighet i romjula: Etter en rask drøftingsrunde etter dagens økt, ble det tatt en demokratisk avgjørelse om langtur tirsdag 28. desember kl 10. Oppmøte vanlig sted i parken!

Fortsatt gode førjulsdager til alle, så sees vi før vi vet ordet av det :)


Kommentarer

 1. Regner selvsagt å se deg på alle tre turene, Marianne...ingen pingle her :-)...

  SvarSlett
 2. ikke frist meg altfor mye nå ;-)
  forresten: jeg sover ikke på bildet, det ser bare sånn ut...

  SvarSlett
 3. Hyggelig å treffe dere i dag! Synes det var helt passende å bli gratulert med at jeg greide å komme meg på trening igjen, endelig! Hehe

  SvarSlett

Legg inn en kommentar