Garmin 410

Snakker om strategisk produktlansering, rett før jul. Jenter og gutter; dette er muligens JULEGAVEN til løpenerden.

Dette skriver Løplabbet på sin produktomtale:

Hva er nytt?

Fra forgjengeren 405 har Garmin Forerunner oppdatert:
 • Bedre menysystem
 • Bedre touchring
 • Premium pulsbelte
De skriver at den dessuten har HotFix, som jo høres skikkelig hot ut:
Garmin Forerunner 410 har HotFix® satellite prediction, som betyr at den kobler seg opp mot satelitter så fort du er utenfor døra, slik at du kan starte løpeturen med en gang uten å vente på at den skal få satelittkontakt. I tillegg vil den høy-sensitive sensoren gjøre at du fortsetter å ha kontakt med satelitter, selv når du er i nærheten av høye bygninger eller trær.

Julegaven er i boks:-)

Kommentarer

 1. Selv ville jeg foretrukket en klokke UTEN touchring. har selv eid en garmin modell med touchring, og samme om de hevder den er "utbedret" er jeg meget skeptisk =)

  Det med HOTFIX er forresten noe alle klokkene som kommer om dagen har, gjør ivertfall at satelittene tas inn raskere.

  Garmin har lansert modellene 210/110 som er biligere enn 405/410. Disse ser for meg ut mye mer attraktive ut også , siden de har knapper og IKKE touchring.

  SvarSlett
 2. Uansett hvilken modell man velger blir man helt sikkert fornøyd =)

  Noen som har testet denne utbedret touchringen på 410?

  SvarSlett
 3. Haha, du er alltid skeptisk du Espen.
  Jeg aner ikke hva touchring er engang, jeg har aldri toucha en garmin:-)

  Garminnerdene må gjerne komme frem med meningene om dette og hint!

  SvarSlett
 4. Vel, touchring er at klokken er touchbasert. Touch kan ha problemer når det er kaldt, vått eller når man er svett på fingrene (eller har på hansker).

  Ja, har selv eid en 405 - derav skeptisen =)

  SvarSlett
 5. Litt som å forsøke å sende sms mens man går nå ute i kulda på disse iphonevidunerene altså...

  Tror jeg skjønner problemet da.

  SvarSlett
 6. Tro om jeg har fått meg meg denne ja! Men er som Espen skeptisk til touch, det blir for knotete med kalde/ svette fingre i fart. Jeg har bursdag ganske snart (feires med Parksprint:-) og satser på å bli den lykkelige eier av Garmin 110 da. Etter litt research har jeg funnet ut at den har alle de funksjoner jeg trenger og ønsker, ikke minst GPS. Og uansett er den forhåpentligvis bedre enn Polar RS300X, som jeg har nå. Og så kommer den i rosa;-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar