De aller tøffeste

Gradestokken viste - 50 i kveld (sånn cirka), og ett minutt på åtte var det ikke en sjel på plass ved møtestedet vårt i parken. «Flott», tenkte jeg, «da blir det sofa og kakao i kveld. Synd».

Men selvfølgelig kom Karianne. Og Marianne. Andreas og Andreas. Hanne. Og Åshild. Ingen stuekos i varmegrader, altså. Men for en innsats fra oss sju som stilte opp i kveld! Vi brukte samme opplegg som sist: To doble, en trippel og to doble runder. Rundt og rundt i kulden. Men varmen kom kjapt og Karianne måtte til og med kaste en genser.

Siri ble nødt til å droppe treningen i dag, men vi klarte oss ganske bra på egen hånd også. Jeg er imponert over innsatsen til alle sammen! Vi er tøffest.

Kommentarer

 1. Som en som ikke var til stede: Ja, du har helt rett. Dere er tøffest! Respekt!

  SvarSlett
 2. Helt enig, TØFFINGER!


  Bislett-langtur i helga?

  SvarSlett
 3. Tullinger sier jeg bare ;-) hihi nei dere er spreke og FLINKE!!!!!!!!! Silja -vi ses sikkert IKKE innendørs i vinter, for dere kommer vel neppe på Bislett :-)

  SvarSlett
 4. Til dere som ikke var der: dere aner ikke hva dere gikk glipp av - vi hadde det sååå deilig i parken :)

  SvarSlett
 5. Jeg var der!
  Superstolt.. ;)

  SvarSlett
 6. Utrolig bra at hele sju stykker stilte i går kveld! Får vi ekstra poeng for dette, Siri?? :P

  Jeg kan ikke være med på langtur i helga, men kan godt være med på mandag! Ser Siri har satt opp økta med ?, vi får se hvor mange som vil være med :-)

  SvarSlett
 7. Vi (Tim og jeg) skal i alle fall løpe inne på Bislett på søndag morgen/formiddag. Siden jeg tar min siste antibiotikatablett søndag morgen så ligger det i kortene at jeg ikke kommer til å overdrive ;-) Jeg kommer til å være der, jogge litt, men det blir altså ikke de store høydene.....så hvis det er noen som vil joine "skade-og-sykdomstroppen" så kan vi godt forsøke å koordinere tidspunktet :-) Silja

  SvarSlett
 8. Jeg vil gjerne "joine skadetroppen", jeg kan evt. løpe inne på Bislett før foredraget om skadeforebyggende maratonforberedelser de arrangerer der kl. 12.

  Og så kan jeg mandag kveld - men jeg bør antagelig ikke gjøre begge deler!

  SvarSlett
 9. Jeg blir med til helgen men kanskje ikke på måndagen om ikke det er kl 21.

  SvarSlett
 10. Yey Astrid:-) Vi får se hva de andre sier da; hvis det blir kl.10 så skulle du kanskje rekke foredraget kl.12 med god margin? Silja

  SvarSlett
 11. Steike, dere er spreke! Jeg skal være like sprek neste onsdag da jeg har bestemt at da kommer jeg å være frisk. Har hostet og harket i to uker nå og er møkka-lei! Ut i snøen med meg:)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar