Dagens langtur

Stod å så på far pakke opp en julegave han fikk fra min bror: "Hva jeg snakker om når jeg snakker om løping" av Haruki Murakami. Som en unge datt geipen min ned til tredje knappehull. Bror min så selvsagt dette, kom løpende med sin egen kopi av samme bok - 'bare lån den du.....'

Herlig start på dagen i dag: God frokost, en varm kopp te og boken til Murakami. Enda herligere fortsettelse: Kommer til parken og der står, nei småjogger Siw-Mette, klar til et par runder i felleskap! Murakami og jeg har en ting felles: Vi liker begge to å løpe, men der stopper likheten. Han liker å løpe alene - jeg elsker selskap! Og for et festlig og inspirerende selskap. Takk, Siw-Mette :-)

Det var som forventet i dette kalde været, nydelig føre og et vakkert syn. Har fortsatt ikke piggsko, og det byr på ingen problemer. Gradestokken viste minus 17, så vi tok det rolig - ingen drag i bakken denne gangen. Ble derfor en ekstra koselig og pratsom tur.

Ny langtur førstkommende tirsdag kl 10. Ser frem til det!

Kommentarer

 1. Gledelig jul!
  Spreke damer. Altfor kaldt for meg i dag, men var med dere i "ånden":-)

  Håper på mildere vær tirsdag og onsdag!

  SvarSlett
 2. Uff, rotet litt med navnene, men skal være rettet opp i nå. Beklager!

  SvarSlett
 3. Jeg var også med dere i ånden, i den grad jeg var med i det hele tatt: våknet vel så smått i det dere la av gårde eller noe sånt ;-) Ble akkurat litt for sen julekveld til å klare dette - men vi sees på tirsdag!!! Spreke tøffe trivelige damer :)

  SvarSlett
 4. Sprekinger!!! :-) Og jeg lo godt av historien om "gjeipen ned på tredje knpphullet" hahhaha, godt det ordet seg sier jeg bare ;-) Silja

  SvarSlett

Legg inn en kommentar