Dagens langtur

Utrolig hyggelig å komme til parken i dag og møte Kjersti, Siw-Mette, Maria og Marianne, alle sammen blide og glade, klar for en langtur!

Det var absolutt stemning for en ny langtur neste lørdag kl.10, så den finner dere allerede i TC-kalenderen. Det er ikke nødvendig å skrive i kommentarfeltet om du kommer eller ikke - bare møt opp! Legger opp til samme opplegg som i dag: Vi løper runder à 3km, antall runder bestemmer hver enkelt selv. Blir vi mange nok deler vi oss naturlig inn i flere nivåer.

Her kommer rapport fra Marianne:

Det stemmer helt som Kristine skriver – alle sammen blide og glade! Det var nesten vårlig i parken denne formiddagen, sammenliknet med de siste dagers og ukers sprengkulde. Så vi kan vel ikke skryte på oss at vi var spesielt råtøffe som møtte opp, men litt tøffe er vi selvsagt når vi prioriterer noen parkrunder på starten av dagen framfor juleshopping, lengesoving, støvsuging eller hva vi nå måtte ”forsake”.

Tre runder på alle, fire på noen og fire pluss en halv på et par. Fire runder gir en god 11,7 km økt. Nøye beregnet med Kjerstis utmerkede klokke! Og alle var enige om at det også denne gangen var kjempehyggelig og kjempesosialt å møtes til lørdagslangtur. Rundene går så fort unna i godt selskap! Gleder meg allerede til neste lørdag! Men akkurat nå gleder jeg meg mest til Parksprinten :-)!
Fra Marianne

Kommentarer