Christopher - en mann man kan stole på!

Det er meldt omtrent 12 minus i kveld og Camperne gjør seg klar for ny fellesøkt i parken. Mon tro hvor mange som kommer? Siri kommer ikke, og sendte en melding på facebook blant de gærneste om vikarhjelp. Sykdom, møter, barn kommer i veien for mange - men, Christopher. Han kan man stole på!  Kveldens helt, og TC-vikar. Det blir trening!

Kl 20 sharp. Oppmøtested samme sted som før. Ikke kjør dere for hardt, det er kald luft å få i lungene!

Jeg beklager selvsagt at jeg ikke får det til selv, men jeg setter kroppen litt foran dere akkurat nå....shame on me! Bekkenet mitt tåler visst kulda svært dårlig, så jeg forsøker å oppholde meg kortest mulig ute. Og, krysser fingre og tær for at det snart blir mildere!!

Kommentarer

 1. Det er jo Treningscamp - hver uke, hele året!

  Jeg fryktet et øyeblikk at jeg skulle bli alene, men så dukket Andreas (den norsktalende) og Åshild opp! Ganger vi med antall minusgrader, var vi altså ca. 45 i parken.

  Siris formaninger om triple runder falt på isgrunn, så det ble en pyramide med dobbel, trippel, dobbel, trippel, dobbel.

  En flott økt, selv om vi valgte å droppe styrketreningen!

  SvarSlett
 2. Haha, det skulle tatt seg ut og kjørt styrketrening på snøen nå...

  Bra jobba. 12 runder i kulda!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar