Bislett intervaller

Det iskalde varselet slo ikke helt til i dag, det begynte "godt" med 19 minus her hjemme i morges, men det steg utover dagen - og da parklivet skulle begynt var det bare 14 (minus da). Jeg er uansett glad vi flyttet økta innendørs, fordi da kunne også jeg være med! Det er selvsagt også et poeng at når en fast økt flyttes skal det varsles i god tid, og det skal ikke være noe tvil rundt beskjeden. Jeg håper ingen stod alene i parken og ventet forgjeves i kveld!


Så, over til kveldens morsomheter: Christopher, Ingebjørg, Kristine, Maria, Pål og Siri løp totalt 12 runder - i litt ulikt tempo. Jeg måtte ha et forsprang på de andre for å holde unna, og da kom vi sånn omtrent samtidig til mål. Det betydde at jeg måtte ofre intervallpausen, men siden jeg uansett ikke løper maks - er ikke pausene så kritiske for meg. De fem andre Camperne fikk imidlertid kjørt seg ganske hardt i kjellen på Bislett. Bokstavelig talt. Etter de 10 intervallene var det hundremetere på programmet. Fantastisk stil & innsats. Det er ikke tvil, mennesket stammer fra apene....  Var det gøy eller?? Hva syns dere om Bislett?


Takk for økta, og tusen takk for skyssen Kristine. Håper å se flere til parkjogging 1. juledag! (Please værguder, ikke mer enn ti minus da....) Kommentarer

 1. I dag var jeg nær ved å spy. Med andre ord: takk for en flott økt! - Og god jul, folkens!

  SvarSlett
 2. Flott å være med på en onsdagstrening igjen, og bra økt! Artig med noe nytt.

  Mektig imponert over Ingebjørg sin krypeteknikk!!

  SvarSlett
 3. Ååå, høres jo ut som dere storkoste dere! Hehe.

  Gleder meg til å være med neste år! God jul til alle :-)

  SvarSlett
 4. Dere var flinke, alle sammen!! :-) Og det både så og hørtes virkelig ut som at alle jobba knallhardt; kanskje det hadde noe med tanken på det nært forestående inntaket av ribbefett og lignende, hva vet vel jeg ;-) Klapp på skuldra folkens og god jul :-) Silja

  SvarSlett
 5. Er i tvil med de andre, men jeg stammer nok fra apene;)

  God jul

  Ingebjørg

  SvarSlett

Legg inn en kommentar