Årets siste Treningscamp

Det var med en stor porsjon vemod jeg vugga kroppen min i en joggelignende stilart (slow motion aktig sådan) mot parken i kveld. Fjerde juledag, minus 10-12, mørkt - ville det komme noen flere? Folketomme gater, parken var nesten tom for folk den også, en enslig hundelufter her og der, men temmelig glissent var det. I "krysset vårt" derimot, der er det folk! 

Andreas og Gøril venter, og kort tid etter meg kommer også Maria. Alle godt påkledd og tildekte, ikke et vondt ord om burka! 

Det ble en fin miks av rolig og fart for Camperne (ikke meg da, jeg løp rolig hele tiden!), vi brukte mer av parken enn vi normalt gjør på onsdagene. Men, dette er romjulscamp - alt er lov. Og, det fins snarveier overalt i parken, og jeg finner de fleste:-)  Etter noen runder må jeg tenke på hjemveien, jeg bør ikke løpe mer enn ca 1 time - så da Knut kommer for å løpe med oss - stikker jeg. Slik er vi fire stk under hele økta! 


Tusen takk for godt treningsselskap folkens, dere er gull! Nyt de siste dagene i 2010 - vi ses i 2011.... Kroppen er ok nå, tiltross for kulda og alt. Håper jeg sier det samme i morgen.

Kommentarer

 1. Dessverre var det andre ting på tapeten for meg i kveld, men visste jo at dere var der ute ;-)
  Siri jeg håper jo du dukker opp innimellom underveis, og ikke minst at du holder motet oppe! Og premien for gjennomført denne gangen blir jo tross alt unik :)
  Til alle dere kjempetrivelige campere: takk for alle onsdagskvelder og for alle langturer - dere har gitt meg ekstra inspirasjon og løpeglede! Gleder meg til fortsettelsen neste år :) Happy New Year!

  SvarSlett
 2. Var med dere i ånden! Skal til Bislett med min far i morgen og har heldigvis vett til å la kroppen hvile litt også. Min far ble nysgjerrig på Bislett etter at jeg fortalte om vår TC-økt der, og hva annet kan en datter gjøre enn å følge ham dit?...

  Godt nyttår, og takk til alle TC-campere for 2010! Håper på mange fine turer med dere (inkludert Siri og Astrid) i 2011. Starter allerede 1.januar. Alle er hjertelig velkommen, og det gjør ingenting om det lukter vin, øl eller brent av dere... :-)

  SvarSlett
 3. Takk for igår og for gode treningsopplevelser i 2010! Siri- hva skulle jeg gjort uten campen?

  Kommer sterkere tilbake med mer løping i 2011, beina henger på fortsatt etter gårsdagens kalde og ganske lange økt.
  Kristine- veldig fristende, men da blir det nok skitur på hele familien.
  Neste onsdag, derimot, vil jeg gjerne være med.
  Godt nyttår!

  SvarSlett
 4. Godt nytt år! Planen om jevn intervalltrening gjennom høst og vinter fikk seg en støtt av forkjølelse etterfulgt av bronkitt. Gleder meg allerede til treningscamp og parksprint til nyåret. Takk for at jeg har hatt noe å se fram til under mine mange timer på sofaen! Nytt år, nye krefter!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar