Årets Camper

Vi har fortsatt igjen en månedskåring for 2010, men årets Camper kan utropes like fullt. Det passer helt sikkert fint med en ekstra, liten julegave:-)


Det skorter IKKE på gode kandidater, det er så mange spreke og hyggelige folk som kommer i parken - jeg har ikke engang totaltallet. De siste månedene har jeg ført en skikkelig oversikt, og disse månedene har 50-60 stk vært innom hver måned! Det betyr at det antakelig er langt over 100 som har vært med  på trening i parken i regi av Treningscampen! Det er kult.


I motsetning til Månedens Camper vil jeg kåre Årets Camper helt udemokratisk, basert på hva jeg selv syns og hvordan jeg har opplevd Campåret 2010. Jeg har også tenkt at Årets Camper skal være en som har deltatt på treningen fast gjennom året, sprengt egne grenser og selvsagt bidrar med smil og godt humør på treningene. Ettersom jeg ikke åpner for objektive mål eller avstemming her, men kun subjektiv vurdering, åpner jeg IKKE for klager. Når vinneren er annonsert, er det kun gratulasjoner i kommentarfeltet som gjelder. :-) Mannen her hjemme har allerede beklaget at han ikke vinner, som tross alt stiller opp hver eneste onsdag og er hjemme med poden. Siri bare holder seg for ørene!

Vinneren kan velge mellom:
* Adidas SuperNova løpesko 39 1/3
* Manduca
* Medlemsskap i kondis 2011 
* Nike sportsband kit
* eller en av de andre premiene som befinner seg i premiehaugen (jeg har mistet oversikten...Jeg skal finne en link til siste oppdaterte haug, som nok ikke er 100% men pytt sann. Vinneren bes ta kontakt for premievalg!)


Så, på tide å snakke litt om vinneren

- Vedkommende har vært med siden oppstarten, og var ikke akkurat løpefrelst da hun begynte. Motvillig lot hun seg overtale til å delta i 3 km på Oslo Maraton 2009. I 2010 har hun bare tatt helt av. Deltakelse i Jentebølgen, Sentrumsløpet, Nordmarkstraver´n (den halve riktignok i år da....), Nøklevann og Oslo Maraton - som jeg kommer på nå. En parksprint eller tre har hun nok også fått med seg, og kanskje et SRM? Hun har i alle fall flyttet egne grenser, og ikke bare litt heller!  Det er store sprang vi her snakker om. Nå er ikke det i seg selv utslagsgivende for å bli årets Camper, men det skader jo ikke heller.


Denne jenta har altså vært med fra starten, våren 2009 - og kommer på trening året gjennom. Hun lar seg heller ikke skremme av minusgrader, selv om de er tosifret. Bildematerialet som kommer under beviser at hun også har et smil på lur og oftest er i godt humør, selv etter 18 km! (Og midt i planken sågar!)

Gratulerer Åshild
- dette har du ærlig fortjent!!!!!


Kommentarer

 1. Oj, det ante jeg virkelig ikke når jeg begynte å lese. Begynte dog å demre ta når beskrivelsen kom.

  Må si jeg føler meg veldig beæret, men også veldig takknemlig for at jeg har fått være med på så mye gøy som attpåtil har gjort formen betraktelig bedre. Takket være treningscampen kommer jeg meg ut på trening minst en gang i uka. Gleder meg til fortsettelsen.

  Dette var årets julegave, kjempegøy med en sånn overraskelse. Det blir nok nye sko på meg :)

  SvarSlett
 2. Gratulerer, Åshild! Vel fortjent, og en verdig vinner!

  SvarSlett
 3. Gratulerer!! Jeg husker Åshild fra min første treningsøkt med TC og er helt enig med Siri: Godt humør og et smil på lur!

  SvarSlett
 4. Grattis Åsihild; veldig velfortjent!!! :-) Lønner seg å smile om kapp med sola vet du ;-)))) Silja

  SvarSlett
 5. Det er bare fantastisk bra, Åshild. Gratulerer! Og veldig fortjent!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar