Vinneren er:

Vinneren av boka om slyngetrening er....
FanfareRANDI HELEN (eller pingle Randi som hun også kalles!)

Campen Gratulerer:-)


Her er hennes tips for å holde på treningsmotivasjonen, også i "harde tider":
"Noe av det beste med å trene ute om vinteren er følelsen ETTER at man er ferdig. Er det surt og kaldt og jeg fryser ved tanken på å ta meg en løpetur, så motiveres jeg av den varme dusjen jeg skal ta når jeg er ferdig og gjerne krype under pleddet med noe varmt å drikke. Med ekstra god samvittighet.

En annen motivasjon for meg som er inne på kontoret hele dagen og knapt ser dagslys er at det er fantastisk å bruke helgen til å være ute på dagtid. Om det er løping,langrenn eller bare gå en tur så er det deilig å få lys og frisk luft. Dessuten er for eksempel varme vafler inne på en varm hytte foran en peis en motivasjon i seg selv. Synes nå jeg, da :o)"

Les flere tips i innleggets kommentarfelt - kanskje du finner et triks som kan funke for deg?PS! Novemberfinalister av den vanlige treningskonkurransen kommer i løpet av få dager. Om du er gul, les reglene og sitt klar ved tastaturet...

Kommentarer

  1. Gratulerer, Randi Helen! Vel fortjent, etter kloke ord - veldig enig i alt du sier! :)

    SvarSlett
  2. Grattis Randi Helen!!! Vel fortjent! Silja :-)

    SvarSlett
  3. Vant JEG?? Jeg vinner da aldri noe... Så gøy!!!! Tusen takk for kommentarer også :o) Gleder meg til å lese boken!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar