Trippel i kulda

Kaldeste Camp siden i fjor vinter da vi sleit med 15 minus. Fyttikatta så kald den vinden var i kveld!Jeg hadde masse klær på meg, så jeg følte meg litt som michelin mannen, helt ubevegelig! Da jeg kom inn i parken håpte jeg nesten det ikke skulle være noen som ventet der, slik at jeg bare kun snike meg hjem til en varm dusj og tidlig kveld...


Heldigvis, der stod det mange å ventet: Andreas H, Andreas, Astrid, Guri (NY!) Gøril, Lars (NY!), Lisa G, Vemund og Åshild - etterhvert kom også Jane, Marius, Lise Marit, Torfinn og Christopher til - slik at vi ble totalt 15 stk denne iskalde novemberkvelden! Økta i kveld kvalifiserer strengt tatt til doble poeng i novemberutfordringen... Spesielt står det respekt av de to nye i kveld, Campdebut på en slik kveld - bøyer meg i støvet!


Det var ikke bare kaldt i parken, det var også litt glatt. Programmet ble derfor dobbel, dobbel, trippel, dobbel, dobbel. Jeg vet ikke hvordan denne nye, litt treigere varianten falt i smak? Jeg holdt på å dø flere ganger, men det må jeg visst bare venne meg til fremover.


Knallbra innsats, jeg så manger spennende dueller. Morsomt å se Andreas H og Marius i tet fighte i hver eneste runde. Christopher og Lise Marit hadde også en slik greie på gang, jeg er litt usikker på hvem som fikk siste stikk? Håper dere alle varmer dere godt nå, og nyter den personlige seieren det er å trene utendørs i slikt vær! Grattis:-)

Håper å se mange i parken på søndag - og ikke minst om en uke! 

PS! Campens medlemmer har 15% rabatt på Løplabbets butikk i Kirkeveien ved Frogner Stadion. GORE og ull, anbefales på det varmeste ... Registrer deg i medlemslista først.

Kommentarer

 1. Klappsalver til dere som intervallet i kulde, idag var det virkelig fysende kaldt.

  SvarSlett
 2. hmm.. Er det ikke bare -4 grader ute da? Registrerer at det blåser litt.
  Jeg skal løpe i parken i morgen og da er det spådd -7.. Når dere skal løpe langtur på Søndag er det spådd -11 =)

  Synes selv det begynner å bli ganske kaldt nå ja - og det er kanskje vinden som er det verste - men det er jo derfor vi har vindtette plagg!!

  Når jeg har løpt med OSi de 4 siste gangene er det alltid en kar som tar av seg og løper i tskjorte i frognerparken- til og med når det var -5.. hehe. Vi er alle forskjellig.

  SvarSlett
 3. Her var det minus 6 og sur vind når jeg var ute på min joggetur i går kveld. Minus 5-6 grader føles alltid mye kaldere i november enn det vil gjøre litt senere på vinteren. Når vi kommer ut i januar/februar og har løpt i temperaturer på minus 10-15 grader så vil -5 grader oppleves som godt og varmt og rene sommertemperaturen.

  Ellers anbefales vinterpiggsko når det blir glatt og isete. Er kjempefornøyd med mine. Har et helt annet feste med de på isen enn det jeg har med de vanlige skoene.

  SvarSlett
 4. Det var vinden som bet i går kveld ja. Det er ikke så mange minus, men det er vel riktig som Peer skriver også - at de første kuldeperiodene kjennes kaldere enn de i jan/feb.

  Det blir nok kaldt på søndag ja... men, dagslys er litt "varmere" :-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar