Told you so....
Vi begynte med styrketrening for kjernen våren 2009 i parken, med fokus på bl.a vanlig planke, sideplanke og etterhvert også litt spiderman. Dere som har vært med på moroa vet jo hvor effektive disse er.  Her kan du lese mer om hvor bra de er for nettopp løpere, Ingvill demonstrerer de supre øvelsene. Og erklærer at disse øvelsene har vært gull for henne for å unngå skader. I artikkelen jeg linker til finner du bilder av henne gjøre øvelsene, de ser unektelig litt proffere ut enn mine nedenfor - men det er innsatsen som teller:-)Så, ikke glem at du må trene kjernen også nå i vinterhalvåret! Det er litt for kaldt for den faste styrketreningsbolken i parken nå, men det kommer tilbake til våren - og da gjelder det at du ikke har skulket for hardt;-) 

Er du heldig kommer det TC tilbud innendørs på Bislett i vinter, hvis det er interesse for det da!

Kommentarer

  1. Supert Siri, at du minner oss på dette!! Jeg krøp til korset og tok planken i går jeg, lenge siden sist og sårt tiltrengt....ble nok litt motivert av at trener Henrik kommenterte denne reportasjen på torsdagstreninga. Viktig å forebygge og det jo litt gøy å trene styrke også da!!! :-) Silja

    SvarSlett
  2. Åh, disse bildene av deg bringer tilbake gode minner fra forrige vinters catslides, spiderman osv.! Jeg er helt med på å trekke inn på Bislett og trene litt styrke etter noen runder løping, slik vi gjorde i fjor! :-)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar