Søndagsjogg

For dere som ikke finner tid på lørdag til å bli med Astrid og Kristine, her er et mer behagelig alternativ: Søndagsjogg! Maks 1 time og ingen løping, bare jogging. Æresord!


Jeg tenker i utganspunktet fra morgenen, sånn rundt kl 10 - men er fleksibel og åpen for andre forslag. Foreslår møtested i parken (det vanlige stedet...) eller evt Bygdøystedet. Bare skriv i kommentarfeltet hva du foretrekker, så konkluderer jeg i løpet av morgendagen!

Kommentarer

 1. Jeg er med! Kl. ti passer fint.

  SvarSlett
 2. Hvor skal dere møtes? Jeg er interessert i å være med! Men må se det bittelitt an, så ikke vent på meg på møtestedet. 10 er et strålende tidspunkt også for min del.

  SvarSlett
 3. Frognerparken på det vanlige stedet. Håper du kommer!

  SvarSlett
 4. Åh, nå fikk jeg kjempekjempelyst, og har bestemt at jeg tar meg tid! Så vent på meg likevel hvis jeg ikke er på plass i morgen tidlig.

  SvarSlett
 5. Jeg er interessert men Siri, det var dette med asfalt..... :-) Går turen primært på asfalt i morgen?? Silja

  SvarSlett
 6. Så gøy med mange! Men Andreas, det er joggetur altså, ParkSPRINTEN er neste helg;-)

  Det blir nok litt asfalt Silja, men vi kan løpe ned parken til Skøyen, nesten utelukkende på grus - deretter litt asfalt før vi kommer oss over på Bygdøy. Det skulle bli en nokså "snill" tur mhp underlag, til at man er i byen. Håper du blir med!

  SvarSlett
 7. Frister meg med så mange hyggelige folk - jeg kommer også (selv om jeg burde ha fått nok etter i dag) :-)

  SvarSlett
 8. jeg kommer 99% siskkert....sove nå ZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzz. Silja

  SvarSlett

Legg inn en kommentar