Run to the Beat!

I form nr 17 har en kul greie på ti løp du bør sjekke ut. Jeg falt for nr 9: Run to the Beat half marathon, London. Hør her:


"Rock, pop, dance eller urban - hva vil du helst vil høre på mens du løper? Musikken er i høysetet når Run to the Beat sender løperne gjennom Londons gater, og du kan høre alle de ovennevnte musikktypene, Underveis møter du nemlig 16 livebands og dj-er som med heftige rytmer hjelper deg videre. Konseptet bygger på forskning fra Dr. Karageorghis fra Brunel University´s School of Sports. Han har funnet ut at man presterer 20 % bedre når man lytter til musikk, så her er muligheter for å sette ny personlig rekord. Du vil høyst sannsynlig høre en eller flere av yndlingslåtene dine, for arrangørene velger en del av de mest kjente og populære sangene. Karageorghis har tidligere fremhevet  "Mercy" med Duffy, "Dancing Queen" med Abba og "Eye of the Tiger" med Survivor som spesielt effektive. Den musikalske halvmaratonen starter og slutter ved O2-arenaen og går rundt i Greenwich."


Count me in... Jeg har registrert meg som interessert på nettsiden:-)


Jeg syns dette høres skikkelig kult ut. Jeg løper aldri konkurranser med musikk i øret, fordi jeg syns det er viktig å få med seg stemingen i feltet og rundt i løypa. Men, jeg digger når arrangøren har liv i løypa, som f.eks i Broloppet og Stockholm maraton. Dessuten er jeg over middels glad i London! Tror dette løpet bare roper navnet mitt.


Jeg har ikke sjekket om dette er eksakt samme dato som Oslo... det er dumt hvis det er det. For, dette kan være mitt comeback løp etter fødsel tror jeg.  Noen flere som fristes av tanken på live musikk og masse stemning i 21 km?

Kommentarer

 1. Kult! Jeg har meldt min interesse :D

  SvarSlett
 2. Høres gøy ut! Jeg har og meldt min interesse. Da må man bare bestemme seg hvis det er London eller Oslo halvmarathon som gjelder.

  SvarSlett
 3. Jeg kan anbefale løp med live musikk på det varmeste. I tillegg til morroa gir det sikkert mange PR. Jeg pleier ikke å løpe med musikk på øret selv, men det er fantastisk gøy og inspirerende med live musikk langs løypa. Jeg løp bay-to-breakers i san francisco i mai i år og der var det masse band & musikk & fest.

  SvarSlett
 4. RUN TO THE BEAT skulle jeg løpe i fjor. Da ble løpet avlyst noen uker før det skulle gå pga for liten interesse. Den gangen skulle det gå i sverige. Får vi se om de lykkes bedre i London :)

  SvarSlett
 5. Det er kollisjon med Oslo. Dumt!
  Men, det er unektelig mer fristende å løpe denne!

  SvarSlett
 6. Virker som et morsomt løp. Mye live musikk i løypa i Göteborgsvarvet også. Kult, selv om jeg foretrekker å spille selvvalgt musikk fra iPod/iPhone.

  SvarSlett
 7. er du med på denne Siri så stiller eg og....so its all up tooooo you my friend.........fekk ikkje med meg dato....mulig det er fordi eg skumleser......skal sjekke igjen men eg er med....hvis du er

  SvarSlett

Legg inn en kommentar