Piggene ut!

Nå er isen på plass på hovedstadens veier, og det er på tide å sko seg etter de nye, glatte forholdene. For, du vil vel nødig gå på snørra? Trenger du nye vintersko med pigger, brodder eller hva med å ta favoritt løpeskoa dine til Løplabbet og få de pigget der?


Så, kommer selvsagt også spørsmålet; skal vi sette opp noen fellesøkter inne på Bislett? Der fins en bane som er 545 m lang, under stadion. 3-4 løpebaner, 15 plussgrader og ingen is å gli på. Hva sier du, skal vi flytte onsdagsøkta innendørs fast i desember og januar? Eller skal vi kjøre utendørs som normalt - og spe på med ekstraøkter inne på Bislett, slik vi gjorde i fjor?  Det er selvsagt deilig å trene innendørs, men det er jammen godt med en forfriskende tur utendørs også - med isroser i kinnene...


I morgen er det intervalltrening i parken som vanlig kl åtte, sharp. Andreas og Torfinn er vikartrenere - jeg er dessverre opptatt i lystig lag. Kan man forresten skrive slikt?? Eller er det nedbrytende for treningsmotivasjonen deres?? ;-)

Kommentarer

 1. Hvis det blir løp på Bislett i januar kan det godt hende at jeg dukker opp.

  SvarSlett
 2. Pga travle onsdager foretrekker jeg parken..lettere å komme dit.

  SvarSlett
 3. Jeg liker onsdager ute i parken, med Bislet dersom gradestokken kryper for langt ned. Så jeg synes at vi kan fortsette med det :)

  SvarSlett
 4. Jeg kjøpte meg nylig et par vinterpiggsko. Valget falt på VJ Sarva Xero. Det er blitt vinter i Kongsberg nå, og jeg har fått prøvd skoene på 4-5 turer. Erfaringene sålangt med de er meget positive. Har skikkelig godt feste på is og snø, samtidig som skoene er lette og behagelige å løpe med.

  SvarSlett
 5. Jeg er enig med Gøril. Unner -20 grader så foretrekker jeg nok en bok med ullfilt og te eller hvorfor ikke et par intervallsökt på bislett :)

  SvarSlett
 6. Hvordan gikk økta Andreas? Sender du meg full navneliste:-)

  SvarSlett
 7. Jeg likte fjorårets opplegg med utetrening på onsdag og innetrening på mandag - ja takk, begge deler :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar