Parksprint nr.1 - vel blåst

En ting jeg er sikker på; min første Parksprint blir ikke den siste. For en luksus - å ha en bra arrangert vinterkarusell nesten rett utenfor stuevinduet! Parken er perfekt for løping, også vinterstid.
Foto: Randi H Gran, viktig del av PIFs arrangørstab!

Gode, hjemmebakte boller fra bakermester Morten, og kjempefine premier for store og små. Vant start i Sentrumsløpet i april, heldige meg! Klasseinndelinger for løpere med og uten vogn. Så absolutt et lavterskel løp! Og målgang i en barnehage, langt unna biler og trafikk - perfekt for barnefamilier! Liker du Sognsvann Rundt Medsols, vil du nok like dette også.

Ser allerede frem til neste gang, 12.12. Blir det bedre tid enn sist eller ikke? Hvor kaldt blir det? Hvordan er underlaget i desember? Snø montro? Uansett blir det hyggelig å komme dit og treffe kjente Treningscamp-fjes (i dagslys)! Kanskje jeg tar med ungene også?

Hvordan gikk din sprint i dag?

Kommentarer

 1. Jeg ser at jeg løp på 12:22, og det er jeg godt fornøyd med, 12:00 er ikke så langt unna ...

  Jeg ser at jeg må ha gjort noe galt i påmeldingen siden jeg er opført som "Privat" og ikke som Treningscamp.

  Ser at Kristine kom inn noen sekunder etter meg, og jeg som trodde at jeg klarte å riste deg av meg i den siste bakken, men der tok jeg feil gitt.

  Dette var siste løpet for meg i år. Ser dere til våren!

  SvarSlett
 2. Det er nok meg eller Kristine som har gjort feil i resultatlista på klubbnavn Pål. Skal rettes:-)

  Bra løpt begge to!

  SvarSlett
 3. Vår 4-åring var også veldig fornøyd med innsatsen på søndagens parksprtint. Det ble derfor en bitter pille å svelge at bare storebror vant stor legopremie i uttrekkspremie. Han kunne virkelig ikke forstå at ikke han også hadde gjort seg fortjent til stor lego! (Herlig selvtillit!)

  Da vi forklarte at premiene ble trukket ut tilfeldig blant de som løp bestemte 4-åringen at storebror må bli hjemme med barnevakt neste løp.

  Så oppsummert: en positiv løpsopplevelse og nyttig lærdom i livets urettferdighet for lillebror.

  SvarSlett
 4. Artig at ungene er med! Håper det passer for noen av mine neste gang - til tross for at det da vil skape større LEGO-konkurranse :-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar