Meet my new friend!

Siri har kjøpt seg en ny venn. 

Det er nemlig slik at nye venner ikke vokser på trær, så av og til må man rett og slett bare kjøpe de man trenger!


Den nye vennen min heter Rebook Gymball, eller sikkert Pilatesball egentlig. Jeg kjøpte den på XXL, og her er den utfyllende beskrivelsen: " Reebok Gymball er et funksjonelt og effektivt treningsredskap for å øke styrke i kjernemuskulaturen og bedre balansen. Kjernemuskulatur er en samlebetegnelse på sentrale muskler i magen og nedre del av ryggen. Den oppblåsbare treningsballen er 75 cm i diameter og har vekt i bunnen så den blir liggende på samme plass. Den kan benyttes av alle, uansett kjønn, alder og nivå."
Godt å vite! Og, det er helt sant at den legger seg tilbake med bunnen ned igjen. 

Sånn ser jeg mens jeg trener bekken og kjerne:
Det er forresten åpenbart en løgn. Dette viser hvordan jeg ser ut når jeg i dyp konsentrasjon forsøker å ta bilde av meg selv sittende på ballen. Jeg trener ikke det fnugg her! Det kan jo enhver idiot se...

Nå har jeg fått fyllt opp med mer luft, og jeg kan sitte og holde balansen på denne. Før i tiden, da jeg trente på ball oftere, kunne jeg trekke opp beina også. Du kan få utrolig god trening på en slik, spesielt kjernen - men også armer og bein kan få kjørt seg med de mange ulike øvelsene.  Bare fantasien setter grensene for hva du kan finne på med en slik!


Ta en titt på denne f.eks (det er lett å finne andre snutter)

Kommentarer

 1. Stilig:-) Jeg kunne tenke meg en bosuball men jeg skal nå først komme i gang med styrketrening så får vi se hva jeg velger å kjøpe til bruk i heimen etterhvert. Sverre har hatt bosuball i barnehagen så jeg er redd den vil bli brukt som spring-brett av han ;-)

  SvarSlett
 2. BOSU er egentlig min favoritt også, men jeg falt tilslutt ned på stor ball fordi:
  1. Kan sitte på den
  2. Kan trene baksiden av låret bedre på stor ball.

  Når vi får 50 kvm for mye skal jeg kjøpe en bosu også:-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar