Like drakter!

Det er lenge siden tanken slo ned i hodet mitt, men ting tar tid - ute at jeg skal utdype akkurat det:-)


Nå har jeg imidlertid sendt forespørsel om pristilbud fra bl.a Nike, Adidas/Reebok og Craft - og håper på positiv respons! Jeg har bedt om tilbud på løpeklær slik at vi lettere kan "finne hverandre" og ikke minst synes som løpeklubb på løpsarrangementene vi deltar i. 


Hva syns du om det? 
Kommer du til å kjøpe din egen TC-drakt?
Hva er evt viktig for deg for at du skal slå til?

Kommentarer

  1. Hurra! Jeg synes dette er en kjempegod idé, og kommer til å være veldig stolt over å løpe med "Treningscamp" på klærne! Det viktigste er vel at stoffet er av god, teknisk kvalitet.

    SvarSlett
  2. Jeg vil veldig gjerne ha en teknisk t-skjorte med TC på og selvsagt, om man kan få kjøpt jakke og bukse/tights også så vil jeg vurdert det. Det som for meg er avgjørende er kvalitet og design; at tøyet er bra, ser kult og sprekt ut :-) Silja

    SvarSlett
  3. God ide Siri. Tror nok jeg vil kjøpe TC drakt. Kjekt at TC kan stille opp i samme klær på løpene.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar