Les om oss

Denne flotte greia skrev Heming om oss på kondis for en tid tilbake, og jeg har helt glemt å vise den frem til dere! Det var Kristine som påpekte det, som dere skjønner trenger jeg av og til litt hjelp for å huske alt.. Jeg har mange baller i lufta samtidig, og heldigvis knuses ingen når de av og til faller i bakken med et klask og et sprett. Det er bare å plukke opp og kaste de opp i lufta igjen, og sjonglere videre. Vær aldri redd for å minn meg på ting jeg har glemt eller noe du syns jeg burde skrive om. Det kan ta litt tid, men plutselig kommer det;-)


Forresten, støtt gjerne kondis sitt gode arbeid for de kondisjonerte idrettene. De er tilstede på mange arrangement, og det er mye bra løpestoff både på nettsiden og i bladet. Bli medlem (jeg verver gjerne!)


Husk iskald Treningscamp i parken i morgen... Ull, GORE, hansker, buff, votter. Alt er tillatt!

Kommentarer

Legg inn en kommentar