Langturgalskap, bilder

Det var ikke mye som fristet meg til å stikke nesa utenfor døra i dag. Snøføyk og minus ti. Det er nesten galskap å gå ut, å skulle løpe attpåtil! Vel, hva skal man si?  

Det var ikke så galt - faktisk. Vel var vinden temmelig frisk i kinnene - men jeg hadde åpenbart nok klær i dag, for jeg frøs ikke.

Hele åtte gale mosjonister møtte opp i parken kl 10: Andreas, Astrid, Kristine, Marianne, Marit (NY!), Siri, Torfinn og Vemund.  Spesielt velkommen til Marit - håper å kunne løpe sammen med deg en dag, når formen er bedre og kroppen mindre! I da ble det bare en hils, og vekk var´a! Løypa som skulle løpes var lang i dag...Med friskt mot (og lite vett?) la vi i vei, jeg dannet elegant en ensom baktropp fra første sekund. Var sliten av joggeturen til parken og kunne gjerne avsluttet økta der den skulle starte:-) Jeg ble en skikkelig bremsekloss, men jeg trøstet meg med at de andre snart ble kvitt meg og fikk løpe på litt oppover bakkene fra Lysaker til Røa, og videre til Bogstad. Her kan du se deler av gjengen på Røa, da har de løpt ca 10 km, og du kan følge de her. I skrivende stund ser de ut til å ha nådd Sognsvann, da er virkelig det verste gjort av motbakker.

Flere bilder lagt til: Bogstad og Sognsvann:
Det er forresten Torfinn som har knipset bildene fra turen, jeg falt jo av lasset temmelig tidlig:-S

Kommentarer

 1. I dag slet jeg! Mens Marit, Vemund og Torfinn trippet avgårde på snøen, ble jeg kaldere, trøttere og surere!(Takk, Torfinn, som prøvde å trøste så godt du kunne mot slutten) Skulle hoppet på t-banen med Astrid på Sognsvann!

  Har likevel absolutt lyst å prøve løypen igjen, og komme litt lengre - men helst når det er litt mindre snø, vind og minusgrader!

  SvarSlett
 2. Hvor langt kom dere (Torfinn, Marit og Vemund)?

  SvarSlett
 3. Jeg hoppet på bussen på Kjelsås. Takk for en flott tur i herlig snøføyk! Fins ikke dårlig vær når man har hyggelig selskap :)

  SvarSlett
 4. Det ble en hard tur, vi var virkelig ikke særlig heldige med været i dag. Neste gang.... da blir det sol og flott! Gjelder bare å vente lenge nok;-)

  Syns dere var utrolig spreke i dag! Gøy at vi ble såpass mange på en slik dag...

  SvarSlett
 5. Dere var FLINKE! I dag var det ordentlig nordnorsk "sjitvær" og jeg vet det meste om hvordan det er å løpe med motvind fra alle kanter;-) SPREKT gjort!! Silja :-)

  SvarSlett
 6. Takk for en hyggelig og fin tur. Etter Kjelsås løp jeg sammen med Torfinn langs akerselva og i nærheten av Sandaker løp vi hjemover i hver vår retning. Veldig fornøyd med 30 km på en så kald dag.

  SvarSlett
 7. Torfinn & Vemund: Sprekt. Jeg bøyer meg i støvet (eh, rettelse: snøføyka).

  Hvor lenge skal vi vente før setter opp en ny sånn tur?

  SvarSlett
 8. Jeg ga opp etter att jeg og Marianne kom til Tåsen. Det var lenge siden jeg var så kaldt som etter Sognsvann. Litt morsomt å treffe Astrid på t-banen som fortalte at jeg had snø i ørene.

  SvarSlett
 9. Siri: Tror jeg må ha det litt varmere før det frister å ta buss hjem fra tur igjen. Men som sagt tidligere: Flott løype!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar