Langturgalskap.... 28/11

Det nærmer seg Treningscampens galskapstur! Åpen for både Campere og andre løpegærninger som vil være med på en sosial og lang tur på søndag. Les mer om galskapen i denne posten, og se løypa her.KJØREPLAN: (Holdeplasser hvor du kan gå på eller av)

Start kl 10 fra Frognerparken. Det vanlige oppmøtestedet.


Lysaker 4,5 km ca kl 10:30 - jeg forlater dere her og tar buss 32 opp til neste stopp, for å kjøpe næring til de som forhåndsbestiller.


Røa 10 km ca kl 11:00.
-Her blir det påfyll av energi for de som ønsker etter de siste kilometerne med bakker. Handling er mulig på Seven eleven i krysset Vækerøveien/Sørkedalsveien.


Slemdal 15 km ca kl 11:30

Sognsvann 18,5 km ca kl 11:50


Grefsen 25 km ca kl 12:30

Økern 30 km ca kl 13:00 (Dette er siste stopp/påstigning, løypa er ikke 100% fastlagt etter 30 km. Det blir opp til de som skal kjøre hele veien rundt om de vil over eller under 40 km). Skulle være mulig å stoppe på en kiosk / bensinstasjon her omkring også, for litt energipåfyll.


Ta med penger til næring og et dagskort/fleksikort eller flexuskort... Vi ses!

Hvor vil du løpe til og fra? Studér løypa godt på forhånd, spesielt hvis du tenker hoppe av eller på utenom stoppene.

For ordens skyld; det blir en fortropp og en baktropp, det skjer helt naturlig.... Fortroppen ankommer nok holdeplassene en del før de angitte tidene. Mulig de kan legge inn ekstrasløyfer underveis..?

Kommentarer

 1. For de av dere som vil henge seg på litt utover i løypa: Jeg kommer til å løpe med "live GPS", slik at man kan følge progresjonen vår på en webside. (Forhåpentligvis blir det ikke så kaldt at batteriet på mobilen streiker med én gang...)

  SvarSlett
 2. Dette blir gøy! Jeg er med fra start og håper å holde ut til et sted mellom Grefsen og Økern (25-30 km), litt avhengig av fart og form!

  SvarSlett
 3. Planlegger å komme, men må tenke litt mer på hvor jeg skal starte. Stopp vet jeg vil komme helt naturlig av seg selv, så får vi håpe jeg ikke er altfor langt unna et kollektivtilbud når det skjer. :)

  Skal gi beskjed om hvor jeg dukker opp, men hvis det er kaldt er det sikkert best å være med dra start.

  SvarSlett
 4. Bli med fra start, da er det lenge til du er utenfor buss/t-bane terreng:-)

  SvarSlett
 5. Satser på å se dere i parken kl 10! Og utgangspunktet mitt er at jeg tenker å henge med på hele turen. Det verste er tross alt overstått når jeg først har klart å stå opp så tidlige en søndag :)

  SvarSlett
 6. Her er link til tracking: http://www.instamapper.com/ext?key=4530822558382335488

  Hvis den ikke blir oppdatert hvert femte minutt betyr det enten at kulden har tatt knekken på batteriet, eller at jeg har hoppet av på rundturen.

  Blir garantert komfortsone på meg i morgen, så jeg blir sansynligvis hengende i baktroppen.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar