Langtur på lørdag

Ny langtur på lørdag. Starter kl.930 fra Frognerparken (samme sted som på onsdager). Skriv i kommentarfeltet om du er interessert i å være med! Foreløpig vet jeg at Astrid og jeg stiller opp.

Kommentarer

 1. Hvor går ferden, hvor langt og lenge? Er det planer om å løpe på asfalt hele turen? Silja -skeptisk til asfaltløping ;-)

  SvarSlett
 2. Jeg blir kanskje med, og da blir det flatt og maks 10 km på meg og de som evt slår følge :-)

  SvarSlett
 3. Astrid og jeg har planer om en ca.20km lang tur og (gitt at det ikke kommer masse snø i mellomtiden)jogger nok opp til Ullevålseter. På den turen er det asfalt fra Frognerparken til Rikshospitalet (grovt regnet ca.3-4km, stemmer ikke det Siri?) og sti/grusvei resten av veien. Veldig hyggelig om flere blir med oss, og det er helt OK å bare slå følge et stykke :-).

  Hvis Siri dukker opp og vil ha det flatt kan det tenkes at hun (og evt flere som vil bli med henne) tar en annen rute (f.eks. til Bygdøy?).

  SvarSlett
 4. Ja til det første og ja til det andre. Jeg skal bestemme meg i morgen om jeg kommer eller ei. De som evt slår følge med meg får en rolig og enkel langtur;-)

  SvarSlett
 5. Jeg kommer ikke; herved avklart, jeg må prioritere foredraget ;-) Men, neste gang...kanskje...!! Silja

  SvarSlett
 6. Jeg blir heller ikke med i morgen, må prioritere langt kjipere ting her hjemme...

  Men, jeg setter opp forslag til en kort og rolig langtur søndag. Så, hvis det er flere som har trøbbel med lørdag morgen....

  ;-)

  God tur til lørdagsjoggerne!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar