Joggetur i parken

Halvveis vinterkledd park i dag, et flott syn møtte meg og Gøril da vi kom til parken, fra hver vår retning. Før vi kom i gang med fellesjogginga slo vi av en prat med Maria, som kom fra løpetur rundt Bygdøy. Maria ble inspirert fra forrige alternative økt vi hadde en søndag fra parken, og tok med seg Oddbjørn på denne ruta. Kongeskogen i snø er vel heller ikke et dårlig skue!


Gøril og jeg bestemte oss for at seks runder rundt Parksprintløypa i rolig, skravletempo passet bra. Det er kanskje ikke det mest spenstige valget, men et trygt og godt ett! Jeg unngår bakker for tiden og i tillegg er det flott underlag der, ikke is i dag i det hele tatt. Da vi hadde vært rundt de opsatte rundene hadde vi ikke skravlet fra oss, men siden jeg har ca 2 km til og fra parken - måtte vi bare avslutte! Jeg tåler for tiden ikke særlig mer enn en times løping, og jeg merket godt på kroppen, spesielt bekkenet, at det var litt i overkant for mye med litt over 10 km i dag. Ingen av oss var egentlig slitne da vi rundet av i parken, men Siri var i alle fall sliten nok da hun kom hjem.... 


Nå er jeg spent på å høre fra Jessheimfolket!

Kommentarer

 1. Det hørtes superkoselig ut! Det er det det som er bra med å løpe flere sammen, da blir selv en litt kjedelig løype helt ok :)

  SvarSlett
 2. Det stemmer at Kongeskogen var fin i dag også! Neste gang skal jeg ha sol også!

  SvarSlett
 3. Ja, veldig koselig Siri! Ble 9 km på meg, kunne nok løpt lenger, men det var veldig deilig å kunne gjennomføre en bra treningsøkt og skravle samtidig. Det er lenge siden sist! Takk for turen!

  SvarSlett
 4. Har en veldig fin litt større runde i parken som jeg løper av og til. Løper gjerne den med dere en eller flere ganger..:-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar