Herlig økt!

Så utrolig gøy å trene med så mange hyggelige folk! Jeg var tung i kroppen før trening, og slet med motivasjon. Men, det var så deilig å komme seg ut, selv om det var mørkt og kaldt. Det varmer å trene med andre:-) Forresten, er det noen som vet hvor mange vi må være og hvor hardt vi må trene, for å produsere nok watt til å få temperaturen opp en grad eller tre?? ;-)

Tusen takk alle sammen, dere ER Campen. Håper dere hadde det like gøy som meg i kveld:-) Særskilt velkommen til dere nye, det føles bedre etter hvert når man blir vant med intervalltreningen! Hold ut... Flott også å se så mange SRM´ere kommer på Camp nå som SRM sesongen er over for i år.


De 27 (!) spreke i parken i kveld:
Aksel, Andreas (NY), Andreas H, Cathrine, Christopher, Ellen, Haakon, Hanne, Harald, Hege (NY!), Heming, Jeanette, Karianne, Kristine, Lise Marit, Marianne, Marius, Mikko, Silja, Siri, Siri SJ, Torfinn, Trude (NY!), Unni Bente (NY!), Vemund, Yvonne, Åshild,

Vi løp 3 pyramider, og de aller gærneste avsluttet så med bakkedrag!

Vi ses vel i parken på søndag??
Kommentarer

  1. Jeg skjønner godt at mange vil være med jeg Siri. Synd det er så langt unna. eller skulle jeg blitt en camper jeg også :)

    SvarSlett
  2. Artig med bakkedrag. Gjentar det gjerne :-)

    Takk, Siri, for en flott treningsøkt!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar