Genialt opplegg

I dag var det igjen tid for treningsdate på Gym Club. Poden blir gladelig med mamma på trening, når de har lekerom med masse kule leker! Dette er helt genialt. Jeg får trent, tøyd ut (hvis jeg gidder) og dusjet m badstue - uten stress og avbrytelser. Han får leke med andre unger og tømt ut litt energi. Jeg kan også se han gjennom vinduet når jeg går til og fra de ulike delen av økta mi. Rett og slett genialt for oss med små barn! 

DAGENS ANTREKK: Adidas AdiZero Aegis, Puma løpeskjørt og Nordmarkstraver´n skjorta for å sette på plass de som evt syns jeg er blitt småfeit og treig. Hvis det blir bråk kan jeg bare trekke frem tida derfra, og fortelle at jeg også var gravid da jeg løp den.


DAGENS ØVELSER: Ellipsemaskin 35 min etterfulgt av 15 min styrketrening for bakside lår, ryggen og skråmagemuskler. Ingen uttøyning før i badstua, det er ekstra digg med badstue når det er ti minus ute og det som kjennes som stiv kuling (men som på met-språket heter lite treffende "frisk bris". Pøh).
Jeg økte med 5 minutter på ellipsemaskinen i dag, og jeg merket stor forbedring på balansen fra sist gang. Overraskende at det tok så kort tid, kanskje det er litt som å sykle? Når du først har lært det, sitter det selv om du ikke praktiserer det. For de som ikke har prøvd en slik; prøv! Det er som å løpe uten å lande, og prøv å la vær å hold i håndtakene. Super kondisjonstrening, med minimal belastning på knær og legger. Les mer om ellipseløping i en post jeg skrev for en uke siden.
Hva har du trent i dag?
- Ses vi i morgen?
Husk forresten også konkurransen som pågår, vinn en bok om slyngetrening ved å gi dine beste treningstips/motivasjon - frist søndag kveld.

Kommentarer

  1. Treningsstudio og innendørs trening er ikke noe for meg, så da var det bare å kle godt på seg og heller satse på en løpetur utendørs. Løp 7 km i dag. Temperatur på -8 grader men ellers fine løpeforhold. Ingenting er så herlig som å ta seg en god varm dusj etter en forfriskende utendørs økt.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar