Galskap, er du med?

Jeg leser Mirres blogg, og har derigjennom fått litt inspirasjon til å sette opp en langturgalskapstur rundt i byen.

Jeg har lagd et løypeforslag, som lett kan justeres for å nå f.eks 42.195 km. (Bl.a kan man lett forlenge med en tur til gamlebyen, og opp fra Lysaker til Røa er det kanskje bedre å løpe på turstien langs Lysakerelva?)

Jeg ser for meg flere start- og stoppesteder enn de som er tegnet inn, f.eks: Røa, Slemdal, Sognsvann, Brobekk, Sentrum. Slik at alle kan løpe en distanse de behersker - men samtidig kan man kanskje strekke seg litt lenger enn normalt? (Klikk på linken over for å få opp løypa i større vindu med zoom muligheter.)

Er du gal nok til å bli med på dette?
Hvor langt kunne du evt tenkt deg å løpe?
Hvilke løypeendringer ønsker du?
Og, når? Nytt forslag: Søndag 28. november  med ny galskapstur ca 29.1

Har forsøkt å oppsummere fra kommentarfeltet, men si i fra hvis jeg har oppsummert deg feil;-)
Hele galskapen:
Andreas
Torfinn
Morten M(?)
Kristine?
Adelheid?
Espen?


Deler av galskapen:
Astrid
Christopher
Hanne
Marit
Jannicke
Jeanette
Silja 
Torhild

Kommentarer

 1. Jeg har veldig lyst til å være med på denne galskapsturen, men kan dessverre ikke søndag 21. november. Dette er også samme dag som Jessheim maraton, så kanskje det er lurt å finne en annen dato? :)

  Jeanette

  SvarSlett
 2. Åh, det høres jo utrolig moro ut! Kanskje det kunne blitt min treningscamp-debut? *sjekker barnevaktmuligheter* :)

  SvarSlett
 3. Hehe, fiffig tanke - jeg er alltids med et par holdeplasser!

  SvarSlett
 4. Det hørtes utrolig moro ut. Hmmm... skal jo egentlig bort den helgen. Må sjekke ut.

  SvarSlett
 5. Dette hadde jeg hatt lyst til å være med på - men 21. er jo Jessheim hel og halv og 10 km. Aktuelt å bytte dag?

  SvarSlett
 6. Hei!
  Jeg hadde eventuelt blitt med på noen og tredve kilometer av turen - men som mange andre her har jeg også Jessheim på programmet :)

  SvarSlett
 7. Jessheim her også men ellers blir jeg nok med på en rolig 42km runde.

  SvarSlett
 8. Takk for invitasjonen, men jeg er definitivt ikke noen langløper for tiden. Må stå over Jessheim grunnet smerteplagene, og da utgår definitivt den doble distansen av det jeg hadde planer om å løpe på Jessheim.
  Håper å komme sterkt tilbake etter å ha fått tilpasset og vendt meg til såler. :)

  SvarSlett
 9. Gigatabbe på datostiden fra min side. Skal komme med bedre forslag:-) asap

  SvarSlett
 10. Strålende forslag! Jeg er definitivt med søndag 28. nov., evt. søndagen etter. Håper beina er med på 30 km + :-)

  SvarSlett
 11. Utrolig kult at så mange har lyst!

  Jeg må få en oversikt over hvor mange som tror de er med på nesten hele turen, og så må de som skal hoppe innom fortelle hvor de planlegger å gå på og av. Så, lager jeg en "kjøreplan" som ruter har. (minus sanntidsløsningen da selvsagt!)

  SvarSlett
 12. Også jeg blir med på (deler av) denne turen - artig idé! (til og med Torfinn skriver i kommentarfeltet..!)

  SvarSlett
 13. Great idea, but I will work at Bislett 24 timers. I think it will be late afternoon before Bislett is cleaned up.

  SvarSlett
 14. Kjempefin idé, jeg har lyst til å være med (isåfall må det bli 42,195 km), men det er en del brikker som må falle på plass isåfall (inkl. barnevakt). Begge datoer er aktuelle.

  SvarSlett
 15. Tim er interessert men som du sier, 28 kolliderer med Bislett 24t, så hvis det blir den helgen så blir ikke han med (heller ikke Ellen). Og jeg, jeg påberoper meg retten til ikke å svar på spørsmålet riktig enda ;-) Silja (&Tim)

  SvarSlett
 16. Mye bortreist i helgene framover, men hvis jeg er i byen skal jeg forsøke å bli med deler av turen - så lenge beina holder. :)

  SvarSlett
 17. Kult, Siri :-)

  Jeg er med så sant datoen passer. Har meldt meg på Jessheim, så det kan ikke bli den dagen.

  PS. Har aldri løpt lengre enn ca.25km før...

  SvarSlett
 18. Dette høres jo veldig morsomt ut! MEN jeg er kanskje litt sent ute med mitt ønske om å bytte løpsdag? Jeg kan nemlig ikke den 28... Jeg får heller satse på reprisen i januar!

  SvarSlett
 19. Er med 28.11. Planen er å løpe rolig og langt i godt selskap :-)

  SvarSlett
 20. Jeg prøver meg! Får se hvor langt jeg henger med... det viktigste er som alltid å delta :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar