Fra Jessheimfolka

Trekk fra 5 minutter.

Det var konklusjonen vi kom frem til på bilturen hjem. Vi kan trekke fra MINST fem minutter fra tiden pga snø og glatt løype. Diskusjonen begynte med et halvt minutt, men vi konkluderte altså med fem minutter.

Astrid, som løp 10km, snakker nok sant i forhold til sitt løp. Hun løp så godt som hele 10km på gangsti dekket med løs snø. To skritt frem, og ett tilbake, er sannsynligvis følelsen hun hadde.

Vemund og jeg lyger (jeg holder Torfinn utenfor dette da han kjørte hjem i egen bil). Halvmaraton fulgte en fin løype, og vi kunne løpe på asfalt mesteparten av tiden. Fem minutter er nok mest ønsketenkning fra min side da jeg ikke slo tiden min fra Lørenskog halvmaraton. Sitter likevel her med en god følelse. Dagen har gitt meg en super treningsøkt i tillegg til hyggelig sosial omgang med festlige campere!

Etter tre halvmaraton på kort tid ser jeg nå frem til en liten konkurransepause (med unntak av Parksprintene selvsagt). Skal først og fremst kose meg på langturer i vinter!

Bilder tatt fra bloggen til Astrid (med tillatelse). Noen litt mer nervøse enn andre før start...:

Kommentarer

 1. Det som jeg syns er kulest er at jeg ikke pusher NOE for å få dere til å dra hverken til Lørenskog eller Jessheim. Dere bare fyrer opp hverandre og deltar i øst og vest.

  Det er bare så herlig å observere. Jeg kan bare pensjonere meg, dere trenger meg ikke mer:-)

  SvarSlett
 2. koko-Siri! Har ikke vært et eneste løp der jeg ikke har tenkt "gleder meg til Siri er med igjen....".

  SvarSlett
 3. bra jobba til dere som dro - og ikke valgte mer "fornuftige" sysler! Hørtes unektelig noe strevsomt ut, desto bedre er jo følelsen etterpå :)

  SvarSlett
 4. Jeg gleder meg VELDIG til å bli med dere igjen. Det føles lenge til nå, men håper tiden flyr:-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar