En rolig joggetur

Å så deilig det er å løpe (eh, rettelse; jogge) ute i DAGSLYS! Kaldt er det uansett når på dagen man er ute nå, men det er litt varme å få fra sola også, selv om den ligger lavt. Jeg dro hjemmefra ca kvart på ti, og jogga bort til parken for å møte Kristine, Andreas, Maria og Régis. Utrolig hyggelig med en slik tur i rolig skravletempo, med ikke for mange bakker.
Etter en vottesammenligning dro vi fra "lyskrysset" vårt i parken og ned mot Skøyen. Litt småglatt i bakkene, men ingen av oss havnet på alle fire. Mine votter er et par Pearl Izumi, som jeg egentlig kjøpte til mannen for et år siden eller så. Jeg har ennå ikke funnet mine egne - så jeg har lånt hans et par ganger nå, og syns de er mye bedre enn de jeg ikke finner, så jeg prøver egentlig ikke så hardt på å finne de lenger:-) Nok om det. Turen gikk over Thune og ut mot Bygdøy, fantastisk fin dag å komme seg ut på. Sola i fleisen og landlige omgivelser. Skog og strand, hand i hand. 

Kristine og Andreas hadde fryktelig mye energi i dag, og lå foran som ivrige sporhunder.  Skulle gjerne hatt litt av energien deres nå. Jeg har trent altfor lite de siste ukene, kroppen har vært veldig sliten etter en lang konkurransesesong og fryktelig mye stress på jobb. Det går litt bedre nå, men overskuddet er fortsatt fraværende.


Jeg har imidlertid kommet til denne erkjennelsen hva angår lite trening.... Fordelene med å trene lite (/minimalt)
 • Totalt fravær av belastningsskader 
 • Fett veier mindre enn muskler 
 • Mindre klesvask
 • God tid til å spise sjokkis
For ordens skyld, listen over ulempene er lengre. Men, hvorfor fokusere på det negative hele tiden?? ;-)

Kommentarer

 1. Siden jeg er i denne kategorien "trener lite" så skjønner jeg ikke hva du snakker om.....finnes det en liste over bakdeler med å trene lite? en liste som attpå til er lengre sier du?? nei det kan jeg vanskelig forstå ;-) Silja -som for lengst har gitt opp drømmen om å trene mye ;-)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for en strålende tur alle fire! Turen ble en skikkelig humørboost for min del! Kjempedeilig med rolig skravletempo, for en gangs skyld!

  SvarSlett
 3. Jepp, deilig med en rolig tur! Takk for skravlings:-)

  SvarSlett
 4. Jeg hørte masse resten av dagen om hvor fin tur dere hadde... Jeg ble helt misunnelig :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar