Du er vel klar for Parksprint??

På søndag er vi i gang med andre sesong for Treningscampens eget mosjonsløp: Parksprint i Frognerparken. Ikke bare ett løp forresten, men en hel vinterkarusell! Fem løp fra november til mars, når de andre løpsarrangørene ligger i vinterhiet, da kommer Campen fram med konkurransetilbud også til løpere!

Hver andre søndag i vintermånedene: november, desember, januar, februar og mars skal det løpes 1 eller 3 runder i den korte og lettløpte Parksprintløypa som er 1 km lang. Starten er kl 12:00 - og det koster kun 50 kr per løp - eller 200 for alle fem. Man betaler kontant i parken og melder seg på online her. De som har gyldig  SRM brikke løper gratis!

Egen klasse for barn, voksne med vogn og pensjonister. Mange flotte uttrekkspremier og sammenlagtpremier.  25 er påmeldt allerede, 7 av de er Campere. Det er slett ingen ting å lure på: MELD DEG PÅ NÅ!


- og, i morgen er det selvsagt "vanlig" Treningscamp i parken. Kl åtte sharp. Mørkt, kaldt og trivelig!  Håper vi ses...

Kommentarer

 1. Er skikkelig misunnelig på dere i Oslo som har både Frognerparken og denne treningsgruppa..skulle gjerne hatt noe tilsvarende i Stavanger!

  Ha en fin kveld, alle!

  SvarSlett
 2. Men, vi hadde ikke Campen før den ble startet opp:-)

  Start opp en gruppe i Stavanger!!
  Jeg hjelper deg gjerne i gang:-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar