Campsprint i morgen!

I morgen er det jammen onsdag igjen, huhei som ukene flyr og onsdagene kommer på løpende bånd. Jeg henger litt etter for tiden, så oppdateringene her inne er litt mindre hyppige for tiden, men håper dere bærer over med meg!


Uansett, i morgen skal vi ha en Parksprinttest i parken, og ikke vanlig intervalltrening. Neste søndag (14.11) arrangerer Treningscampen sesongens første Parksprint, og vi trenger en liten test av tidtakerbrikkene og de nye arrangørene får litt briefing! Dette skal DU som Camper bidra til. Opplegget i morgen blir derfor litt annerledes, men jeg lover deg en knallgod økt!


Vi starter kl 20 sharp som vanlig, ved det vanlige oppmøtestedet. Astrid og/eller Torfinn tar dere så med på en litt annen runde til oppvarming, slik at dere kommer til starten for Parksprinten. Der får dere en brikke rundt ankelen og etter hvert beskjed om å beinfly tre runder, runden er på 1 km - så dette blir nesten som en Coopertest. Nivået i gruppen er godt spredt, så de som kommer først inn blir utkommandert til heiagjeng og harer for de som kommer etter. Det blir så en liten pust i bakken for alle som løper, og litt teknisk jobbing for arrangører før vi starter test nr 2: 1 runde full fart. 


Dersom det fins tid og krefter igjen kjører vi en vanlig Treningscamp intervall (singelrunde) som avslutning, uten tidtakerbrikker. 


Det er ingenting å være redd for i morgen! Ingen resultatlister legges ut, ingen vinnere eller tapere utropes. Det er en "vanlig" økt med uvanlige distanser. Du kan forresten starte oppsamling av novemberpoeng... Alle starter på null. Husk forresten på at du må melde deg på til Parksprinten den 14.11 da;-)
VI SES I PARKEN!!

Kommentarer

  1. KANON :-) Jeg satser på å lufte meg litt i morgen kveld sammen med TC gjengen. Silja

    SvarSlett

Legg inn en kommentar