Brainstorming på langtur

I dag var vi fire som møtte opp i Frognerparken for å være med på langtur: Astrid, Mikko, Vemund og jeg. Været var nydelig, og vi løp alle mann til Ullevålseter og ned igjen, totalt litt over 20 km.


Astrid tror jeg nesten hadde bestemt seg før vi begynte å jogge om å slippe oss tre andre av gårde - les mer om det i bloggen hennes. Jeg trøstet meg med at det var slik hun ville ha det, og klarte likevel å få en fin tur med "gutta". Det var koselig å ha Mikko med på langtur igjen, og hyggelig å bli litt kjent med nykommeren Vemund.


Det er veldig givenes å dra på langtur med Treningscampere som man ellers bare ser ryggen til i parken på onsdager. Tempoet er rolig, skravla går og vi blir bedre kjent. I dag fikk vi i tillegg tid til brainstorming om onsdagens intervalløkter. Vet ikke om Siri er enig, men vi synes det var en genial idé å bruke den lille bakken vil pleier å gå opp når vi skal ha styrketrening (ble selvsagt inspirert av bakkene til Ullevålseter) - enten som en liten appetittvekker før hovedøkten, eller som en liten dessert til slutt :-)


Kommentarer

Legg inn en kommentar