3 på rad!

Etter en mildt sagt bedrøvelig treningsmåned i oktober er jeg nå på full fart fremover. Skjønt, "fart og fart" - det går i alle fall riktig vei. Jeg har "løpt" (jogget er strengt tatt et mer presist og dekkende ord for aktiviteten nå om dagen) 33% MER enn i oktober! I tillegg har jeg hatt tre økter inne på Gym Club og Ellipsemaskinen. Det er nesten halleluja-stemning her!

Som ikke det var nok; jeg har trent tre dager på rad! Lørdag ellipsejogging, søndag 10 km jogging ute i "snøstorm" og i dag ny ellipsejogging inne på GC. Selv om det er en hel dag igjen av novembermåned, gjør jeg opp regnskapet nå. Fire på rad er liksom litt overkill, og dessuten reiser jeg til København på jobbmøter i morgen - og forventer ikke å ha noen hull i programmet. Hvis det skulle dukke opp uventede tidslommer vet jeg av alternativer også, som inkluderer MasterCard og null svetting. Penger, pass og kort ligger fremme - sleit litt mer med antrekket. Det virker som alle dressene mine har krympet i skapet! Frekt.

Snart må jeg finne senga også, flytog 5:55 i morgen tidlig. Ugh.


Vi ses i parken onsdag kl åtte, sharp som vanlig:-)

Kommentarer