2011 kan strykes fra min løpekalenderen

Mange har lurt på hva som har skjedd med løpeformen min, noen har nok også gjettet litt. Noen har gjettet feil, andre har kanskje gjettet mer rett:-) 

Jeg er ikke:
 • overtrent
 • skadet
 • syk (vel, akkurat nå er jeg litt forkjølet. Atsjoo)
 • lat
I oktober løp jeg ca 45 km. 45 km totalt fordelt på 31 dager. Hahahaha. Er det mulig liksom? Jeg var bare så helt utrolig mye dårlig i oktober. Null energi og kontinuerlig uggen. Å spise middag var som en knallhard intervalløkt. Hehe.

Så, kom til poenget Siri! Hva feiler det deg?

Vel. Siri er inne i en vekstfase, som skal toppe seg rundt 17. mai. Jeg håper å slippe endel billigere unna enn sist gang jeg vokste, slik at jeg skal få med meg NOE av 2011 sesongen på løpefronten også. Men, det er nok fare for at jeg må bruke sensommeren og høsten mest til amming og opptrening. MEN, 2012: SE opp, da kommer jeg tilbake for fullt. Jeg ser nok ufarlig ut nå, men bare vent dere;-)


Mine 2012 mål:
 • 5 km under 22 min
 • 10 km under 45 min
 • Halvmaraton under 1:40 igjen
Maratondistansen tror jeg skal spares til 2013... men da, håhå!


For de som fortsatt ikke har skjønt det, jeg har løpt med passasjer i magen siden midten/slutten av august. Det har blitt noen løp med senkede ambisjoner, men løpskarrieren for denne unge mageboeren er nokså imponerende vil jeg si. Vassfjellet Rundt (13 km terreng), Nordmarkstraver´n (30 km terreng), Oslo Maraton (10 km gateløp), Coopertest, Oslos Bratteste (motbakkeløp), Nøklevann (10 km grus), Ekebergsprint (3 x 1 km) + 1-2 SRM-løp.
Fine løpeben, eller hva?


Så, nå er det offisielt. Siri er ut av skapet. Men, ingen skeive kommentarer om hvor feit jeg har blitt takk. Jeg vil helst høre at jeg ser feiende flott ut, og uforskammet sprek. Gravide kan være nokså humørsyke, ikke skyld på meg om jeg skjeller deg ut. Du har tross alt fått oppskriften på hvordan du unngår en skyllebøtte :-) 

Kommentarer

 1. Jeg var rimelig sikker i min gjetning sist onsdagstrening :)

  Gratulerer så masse med mageboer på vei!

  SvarSlett
 2. Jeg kan med hånden på hjertet si at du både ser veldig flott ut i tillegg til uforskammet sprek!!!! Jeg gikk rett på unnskyldningene om forkjølelse.... Naive Pingle-Randi. He he. Veldig gøy!!

  SvarSlett
 3. Du er nå søt også da Randi! :-)

  Jeg tror de fleste mødrene har gjetta riktig Åshild, dere kjenner jo de hemmelige tegnene!

  SvarSlett
 4. Gratulerer så mye!
  - det blir vel gøy!!

  SvarSlett
 5. Gratulerer! Fantastisk UL-bilde! Imponerende løpsliste i gravid tilstand.

  SvarSlett
 6. Nja, du glemte jernmangel! Kunne helt klart vært det altså ;-)

  Nei, seriøst: du har all grunn til å være stolt av deg selv! Skjønner at middagspising kan sammenlignes med den hardeste intervalløkt og dermed er jeg MEGET imponert over at du i det hele tatt har orket å delta på alle aktivitetene som du har disse siste månedene!! Helt utrolig bra altså! Lykke til videre:-) Silja

  SvarSlett
 7. Vanskelig å få jernmangel når man tygger hemjern hver deg... Been there, done that!

  Takk jenter, dere er snille og gode!

  Jeg ser ikke videre sprek ut her jeg ligger lettere henslengt på sofaen, kun avbrutt av et nys annet hvert minutt. Mye god magetrning i det har jeg hørt!

  SvarSlett
 8. Godt hemlisen er ute av skapet! Lykke, lykke til! Med den knallstarten denne tassen har fått på karrieren, så må det jo bare bli en langdistanseløper...

  Jeg kan ikke love at jeg direkte "venter" på deg, men jeg satser på å fortsatt være i maraton modus når du er klar igjen for nye bravader i 2013. :)

  SvarSlett
 9. Gratulerer! For et engasjement! Ikke bare starter du løpegruppe, du tar også ansvar og sikrer tilsig av nye medlemmer. Ser ut som det blir en skikkelig maratonløper. Har dere tenkt på navn? Haile? Grete? (c; Veldig koselig, gratulerer igjen.

  SvarSlett
 10. Gratulerer med vel overstått første trimester! Og ikke minst er jeg dypt imponert over løpene gjennomført de siste månedene - det hadde aldri jeg fikset i mine "vekstperioder"!

  SvarSlett
 11. Beste bilde på bloggen hittil! :-)

  SvarSlett
 12. Gratulerer! Jeg er mektig imponert, jeg hadde ikke klart alle de løpene under mine svangerskap.

  SvarSlett
 13. Grattis! Jeg må si at du legger lista høyt for de av oss som enda ikke har begynt med familieplanlegging. Håper å være like sprek som deg når den dagen kommer i det Bruciske hjemmet!

  SvarSlett
 14. Takk for så mange hyggelige kommentarer! Dere er skikkelig gode på å lese og forstå oppskrifter! Veloppdragne mennesker:-)

  SvarSlett
 15. Sender også mine gratulasjoner. Da må vel klare oss selv da etter hvert.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar