Vealøs Opp

Denne tikket inn på treningscampmailen for få dager siden med spørsmål om jeg ville reklamere litt. Selvsagt vil jeg, det er bare ikke alltid jeg husker alle mailene som kommer, men denne kom jeg plutselig på da jeg var innom kondis og så løpet nevnt der.


"Vealøs Opp er et motbakkeløp for trimere og løpere på ALLE nivåer.
Ønsker du en topptur uten om det vanlige. En helhetlig opplevelse av den flotte naturen Skien har å tilby kombinert med den tøffe løpsutfordringen motbakkeløp er. Her har du virkelig muligheten til å utfordre seg selv i en setting som passer for ALLE.
Løypa er 4,5 km lang og går på grusvei med 350 m stigning."
 


Så, har du lyst og mulighet - ta turen til Skien lørdag 30 oktober! De lokker med mange fine premier, egen trimklasse. Påmelding gjøres på nett.

Kommentarer