Ups, I did it again

Helt uforvarende kom jeg i skade for å trykke på linken "Mot deltakerrekord i Nøklevann Rundt" på kondis. Jeg visste at Silja og Kristine har tenkt å løpe, og jeg har hatt lyst til å løpe dette tidligere år jeg også - uten at det har blitt noe av. 


Herregud,  jeg melder meg selvsagt på 10 km!
Jeg aner seriøst ikke hva jeg har i den konkurransen å gjøre. Ikke bare er jeg ute av form fordi sesongen har vært lang, men kroppen hangler med trang hals og det som hører til høsten. For alt jeg vet ligger jeg utslått med feber i morgen.  Hva er galt i hodet mitt??


Skrive bak øret: "Ikke trykk på slike linker Siri!"


 

Kommentarer

 1. Hahahaha, gale Siri :) Du måtte bare kjenne hvor bratt og vond den løypa egentlig var?

  Lykke til og kos dere i den fine naturen, dere som skal løpe!

  SvarSlett
 2. Kan ikke være brattere enn Oslos Bratteste vel?

  SvarSlett
 3. Neida... Bare litt lengre :P

  SvarSlett
 4. Du altså! jaja, god tur!

  SvarSlett
 5. Så gøy! Like flatt som rundt Sognsvann, som Heming skriver...:-)

  PS. Maria skal også løpe.

  SvarSlett
 6. Lol, Siri, det er bare en BRATT bakke, de andre bakkene er bare bakker liksom;-) Problemet er bare at denne bratte bakken kommer helt mot slutten, snakk om dårlig timing liksom ;-))) BUT, you can do it!!

  Silja -evig optimist

  SvarSlett
 7. På slutten av en tikilometer tåler man alltids en bratt en;-) Det er verre på tampen av en maraton eller Nordmarkstravern liksom....

  Begynner å glede meg til galskapen, sola skinner og jeg der syk - men på lørdag skal formen være så bra som den kan under gjeldende omstendigheter!

  SvarSlett
 8. Siri,

  Du er HEKTA på løping. Det er avhengighetsskapende og svært vanskelig å slutte med:)

  Knut

  SvarSlett
 9. I know! Prøver å slå opp med løpinga og gjøre ende på 2010 sesongen. Tror det skal gå nå!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar