Stakkars kroppen min

Forkjølelse er kjipe greier! Mannen har hanglet en uke, og på tirsdag kveld kjente jeg at også min hals ble trangere enn jeg liker. Onsdag gikk sånn tålelig greit på jobb, var skikkelig frossen og litt uggen - men på ettermiddagen i går skjønte jeg at det ikke ble noe Camp på denne kroppen. (Tusen takk til Lise Mait og Christopher som tok ansvar!) Er i grunn utrolig glad for at jeg hørte etter, for i dag har jeg virkelig vært i kjelleren. Bokstavelig talt, siden vi har soverom der:-) 


Stakkars, stakkars kroppen min. Den har forsøkt å fortelle meg en lang stund allerede at jeg overbelaster den litt, men jeg vil jo ikke høre. Nå hører jeg imidlertid veldig godt:-(


Men, nå er det vitaminer og næring som gjelder, skal på beina i morgen! Og, på lørdag skal altså kroppen Nøklevann Rundt. Jadda. Sesongen er på hell kjære kropp, det blir snart langvarig hvile!

Kommentarer

 1. Stakkars deg og god bedring.

  (Her klarer jeg ikke motiverer meg for noen annet enn tv-serier og sofa)

  SvarSlett
 2. I know the feeling... Det kan trøste deg med at du ikke er alene om å være forkjøletr om dagen, i min krets har det vært mannefall uten like.

  God bedring!

  SvarSlett
 3. Mager trøst! Mista fire møter på jobb i dag. Må være på beina i morgen - og det tror jeg går bra. Er mye bedre nå.

  SvarSlett
 4. Huff, høres ikke bra ut - men bli bra til lørdag, da!!

  SvarSlett
 5. Høres ikke ut som løping på lørdag er noen særlig smart ide spør du meg!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar