Sprint og sprint fru Blom

Heming sendte meg en invitasjon om å stille mikslag med han i sprinten på Ekeberg på søndag, om jeg følte meg bedre. Sprintstafett på 3 x 1 km x 2 stk, det betyr harde intervaller med lang pause;-) Kan ikke si jeg føler meg i så mye bedre form, men lysten er alltid større enn fornuften, så jeg sa ja dersom han forstod at det innebar en lagspiller på 5:15 tempo, i beste fall.


Søndagen kom med sol og deilig høstvær, jeg fikk ikke kontakt med Heming fra morgenen, men vi dro opp til Ekeberg hele familien, der er jo flere barnevennlige tilbud der oppe også - om det ikke skulle bli noen sprint. Og, det var på håret det ble gitt. Jeg trodde starten var ved Ekeberghallen, men der var det nada av info. Det samme ved KFUM/KFUK-hallen. Og, Ekebergsletta er nokså stor og ikke en slette du så lett får oversikt over fra Ekeberghallen. Vi bestemte oss etterhvert for å kjøre nedover mot Campingen, for å se om vi kunne se noe til et løpsarrangement. Og, det gjorde vi! Helt nederst på sletta, nærmest sentrum. Litt lenger bak i løypa lå Heming, og han kunne få en nokså bra beskrivelse fra meg - som akkurat hadde funnet fram til start/mål. Det var er lite arrangement, med kun 30 løpere - så det kan man ikke se på Ekebergsavstand.


Siden vi kom sent fikk vi bare startnummer og etterhvert en veldig seriøs stafettpinne, betalingen skulle vi ta etterpå. Det glemte i alle fall jeg, men kan jo håpe Heming tok seg av det!?


Selve stafetten var morsom, vi var desidert det dårligste laget, de fleste andre var "seriøse" løpere med klubbdrakter og det hele. Du kan se klar forskjell på første og andre rekke ved start liksom;-) Noen hadde sågar peiling på løypa, og stilte med skikkelig terrengsko eller piggsko. Det gjorde ikke jeg. Jeg tapte ikke mye på skotabben, siden jeg jogget mer enn jeg løp. Men, det var en smule gjørmete og vått, og slett ikke egnet for mine AdiZero Tempo. Løypa på 1 km gikk fra sletta og over gresset til en av turstiene i området, et par hundre meter på denne grusveien før vi igjen ble sendt ut i vått gress og rundt en "kolle" før vi kom til vekslingen.

Vi endte helt sist. Faktisk så sist at vinnerlaget i herreklassen kom inn før jeg dro ut på min tredje etappe... og det kvinnelige vinnerlaget tok meg igjen rett før jeg kom i mål til siste veksling. Hun var likt kledd som meg; rosa overdel og sorte, lange bukser. Men, der stopet likheten. Hun veide sikkert 15 kg mindre enn meg, og var antakelig også like mange år yngre. Juks!! Vel. Det kalles nok jumboplassen! Og, det til tross for at jeg løp langt bedre enn forventet, skjønt jeg er usikker på hvor grensen mellom løp og jogg egentlig går..

MEN, dette var gøy likevel, og med rette sko og en bedre kropp - og ikke minst mange, mange flere mosjonister - er dette en vinner på høsten før Parksprinten setter inn. Notere folkens!
Det var bra saft også kunne junior rapportere!


Kommentarer

 1. Glad dere rakk starten og at vi fikk et lag bak oss på resultatlista... ;)

  Morsom konkurranse, og ingen grunn til at det ikke skulle være med flere "mosjonister". Vi får drive reklame før neste års løp.

  SvarSlett
 2. Takk for det Morten. Ja jeg synes også dette var veldig morro og håper PIFSRM ved Siri og undertegnede stiller neste år også. (For det blir vel et arrangement neste år også?!)
  OG DA Siri!!!

  Vi endte sist, men til å være så definitivt sist var det EN ting jeg syns Siri og meg var gode på: VEKSLINGENE! Der tror jeg vi matchet de beste elitelagene. Se bare på veksling vår på bildet. Utstrakte armer så det holder.

  Takk for samarbeidet Siri. Neste år stiller vi som favoritter i Åpen Klasse etter knallhard trening i ett år. Spesielt tror jeg det blir bra trening fra april t.o.m. 1.juni ;-)

  SvarSlett
 3. Vet allerede hvem jeg skal heie på neste år! :-)

  SvarSlett
 4. Haha Morten, det er en sann glede å glede andre!

  We´ll be back, da med enda bedre vekslinger og riktige sko, jeg har troa på maginene... formen derimot, haha!!

  Kristine: Neste år stiller du med poden!

  SvarSlett
 5. Det var gøy! Neste år stiller Campen med minst ti lag, Futtnfart med minst ett, Komfortsona med minst to osv osv. Da blir det gøy da:-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar