Skogsløpet Mærraskallen

Nå nærmer det seg skogsløpet Mærraskallen, og det er åpent for påmelding.

Lørdagens tur rundt Nøklevann gav mersmak, og jeg har meldt meg på Mærraskallen (foreløpig i åpen klasse uten tidtaking - mulig jeg endrer det før start).


Skogsløpet Mærraskallen er 14km langt og starter fra Fossum klubbhus (samme sted som vi løp langtur fra tidligere i høst). De første to tredjedelene er på sti i terrenget med mye stigning, og den siste tredjedelen nedover på grusvei (ifølge Fossum IF).

Flere som kommer?

Kommentarer

 1. Kanskje; skal i alle fall vurderes opp mot 1) hva logistikken tillater, samt 2) hva beinhinna tillater.

  Vet du hvilke sko som anbefales? Siden de nevner gruseveier så ugår i alle fall o-sko for min del, spørsmålet er bare om det er duket for terrengsko eller vanlig løpesko?? Silja

  SvarSlett
 2. Oi, du spør en amatør. Jeg har ikke løpt det før, men har fått høre at det er mye sti og at et sted må man over en myr. Jeg tar noen gamle, skitne løpesko - først og fremst fordi terrengskoene mine er for små..:-)...

  SvarSlett
 3. Okay, det skal vist være mye opp på sti først 2/3 av løypa og siste delen er nedover på grusvei....ellers kan du jo spørre broren din, han løp på en meget pen tid i fjor ser jeg ;-) Silja

  SvarSlett
 4. Er litt bekymra siden løypa går ut av kartet...
  http://idrett.speaker.no/Downloads/163998/docs/Mærraskallen_2010.pdf
  Men det kan jo være en fin søndagstur.
  Kjører du, Siri (og er det evnt plass)?? Eller er det like greit å sykle til start?

  /hege

  SvarSlett
 5. Hei Hege

  Det er Kristine som er forfatter her, jeg tipper hun kjører. Bor i samme område som oss - hun svarer nok snart!

  Jeg skal være heier på Hytteplanmila, formen er så dårlig at jeg må leve gjennom andres løpsprestasjoner nå!

  SvarSlett
 6. Hege: Jeg regner med at jeg kommer til å kjøre og du er hjertelig velkommen til å sitte på! Bare hyggelig! Send meg en email eller ring så kan vi avtale nærmere (Siri har både emailadr min og tlfnr mitt).

  Silja: Det er min bror som har fortalt meg om myren..:-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar