Sesong på hell, ny på lur!

Det så litt mørkt ut, bokstavelig talt, få minutter før kl åtte i kveld. Pål, Lisa G, Kjersti og Pia. Så kom Maria, Astrid, Cathrine, Lise Marit og Åshild tittende frem fra mørket. Før oppvarmingsrunden var over hadde også Gøril, Torfinn, Hanne og Christopher dukket opp.


Det ble tretten runder rundt i parken; 1 oppvarming og 12 fordelt på tre små pyramider. Mange kasta klærne etterhvert som pulsen fløy opp. Bra innsats!!


Det er gøy at så mange kommer en kald, onsdag kveld i oktober! Hurra for Camperne - det er gøy å løpe med flere andre. Jeg hadde neppe kommet meg ut i kveld, uten dere. Så, tusen takk!


Til helga er siste løpskonkurranser for sesongen; Hytteplanmila og Mærraskallen. Det er Campere å finne i begge løpene, så sleng deg med du også! Og, deretter blir det "avslutning" med middag fordi vi fortjener det. Og så begynner Parksprintsesongen 14.november!


Kommentarer

 1. I kveld ble det nesten at sofaen tok meg. Derav sen ankomst. Men jeg ombestemte meg ti på åtte - og angrer ikke nå! ;-)

  Hadde det ikke vært for Treningscampen, hadde det ikke blitt noen runder på meg heller, med andre ord!

  SvarSlett
 2. Siste for sesongen??
  Hva med Lørenskoghalvmaraton slutten av oktober? (også innlagt 5km for de som vil løpe litt kortere)

  Jessheim Halvmaraton i midten av November?

  Nei, bare pyser avslutter sesongen nå =)

  SvarSlett
 3. ....og jeg skal da vittelig også løpe 23 oktober; dog ikke maraton i Frekstad men en liten fisle tur på 7km i terrenget i Buskerud. NEI, sesongen er ikke over enda Siri, det er bare den tradisjonelle sesongaslutningen som inntreffer til helga :-) Silja:-)

  SvarSlett
 4. Jeg skriver da også at vi begynner en ny sesong; vintersesongen:-)

  Vi må ha en avslutning, det er slik vi kan rettferdiggjøre sosiale tilstelninger!

  :-)

  SvarSlett
 5. Det er bare å innse; det blir ingen sesongavslutning overhodet! :P

  SvarSlett
 6. (Men en sosial tilstelning har vi såklart fortjent uansett! :) )

  SvarSlett
 7. Lise Marit var også der! Så, nå har Siri alle navnene. Må humre når jeg tenker på at hun sendte meg SMS og spurte hvem den siste på lista var. Surrehue? :P

  Gleder meg til mer løping og middag med camperne!

  SvarSlett
 8. Tung dag i går, men sosialisering uten løpepust over middag er jeg for!
  Og i fjor varte vel sesongen evig? (Ville minner om mange blå minus under enkelte treninger i parken.)

  SvarSlett
 9. Du har helt rett Lise Marit.

  Jeg er et surrehue av dimensjoner!!

  Og, en gang til: sesongslutt er kun teoretisk. Det er sesongstart samme dag som sesongslutt;-)

  SvarSlett
 10. Disse massive protestene mot å avslutte sesongen tyder jommen på mye løpemotivasjon og Treningscamp-glede! Det lover godt for vinteren!

  Jeg ønsker meg egentlig et passende mosjonsløp i desember eller januar...

  SvarSlett
 11. Svaret er: Parksprint!!

  Astrid har kanskje noe å melde om også? Ellers fins det jo varmere vær andre steder...

  SvarSlett
 12. Ja, Régis og jeg skal til Tromsø og løpe Mørketidsløpet (halvmaraton) 8. januar, det er bare å slenge seg på hvis dere er av typen som finner det sjarmerende med enda flere kuldegrader, enda mer snø og enda mer mørke enn vi har her i Oslo! De lover fakler langs løypa, jeg tror det blir fantastisk :-)

  SvarSlett
 13. Åh... ja, jeg har også lyst til å dra til Tromsø... Men tør jeg ta sjansen på å kjøpe flybilletter og melde meg på - jeg er usikker på om ryggen tåler halvmaratondistansen. Sist gikk det ikke bra. Men det hadde jo vært et perfekt treningsmål gjennom tidligvinteren, da! Hmmm, må tenke litt på det.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar