Oslos Bratteste - i morgen

Så - er jeg virkelig gærn da?


Jeg var med på dette løpet da det ble arrangert for første gang i fjor. Jeg tror jeg tenkte fytti katta for noen bratte bakker! Er det meninga man skal kunne løpe liksom??

Det jeg også husker var at jeg hadde feil sko. Det var skikkelig sleipt og glatt, og i morgen tar jeg orienteringsskoene - med pigger slipper jeg i alle fall å skli så mye som i fjor.  Ikke at jeg tror de redder meg fra å komme opp blant de siste. Å komme opp er jo også et slags mål.

I fjor var jeg vel i sånn rimelig bra form, det er jeg ikke nå. Langt i fra. Det kommer til å bli helt forferdelig slitsomt opp de bakkene. Dessuten er det helt feil av meg å delta på motbakkeløp nå som jeg bør holde pulsen på et anstendig nivå. Kan man komme seg opp de 400 høydemeterne uten å få pulsen i toppetasjen? Neppe. Så, hvorfor stiller jeg egentlig?

You tell me!!

Kommentarer

 1. Skrekk og gru
  - men lykke til!!

  SvarSlett
 2. Lykke til sier jeg bare. Selv skal jeg løpe en kosetur i skogen, herlig!

  SvarSlett
 3. Puh... hørtes tøft ut. Lykke til!

  SvarSlett
 4. Lykke til med Oslos bratteste i dag ! Blir halvmarathon på meg i dag, Dette blir min andre halvmarathon i historien.

  SvarSlett
 5. Lycka till! Ni kommer fixa det galant!

  SvarSlett
 6. TULLING hehe ;-) Du får være forsiktig da, o-sko har i alle fall godt feste og det kan være en fordel opp der ja! Om du klarer å holde pulsen nede.....vel, det tviler jeg på, men det er jo relativt kort....det er vel det eneste positive jeg kan klare å komme opp med i skrivende stund;-) Og i år snør det kanskje ikke på toppen, det er jo også bra. Ses kanskje før start, jeg skal prøve å få tatt noen bilder før jeg ruser av sted for å rekke barneteater, hurra for Ali Baba sier jeg bare ;-) Silja

  SvarSlett
 7. Da var dagens halvmarathon unnagjort. Tiden ble (uoffisielt) 1,58,22. Det er litt bak tiden fra Fredrikstadløpet i vår, men jeg er fornøyd med å komme under 2 timer. Fint løp og fin trase, men litt surt vær med både regn og vind.

  SvarSlett
 8. Enig med Silja


  Peer: Grattis!!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar