Oslos Bratteste 2010

Hvor starter man? 
Jo, jeg er åpenbart gær´n.

Oslos Bratteste er ikke et morsomt løp. Det er bare grusomt, hele tiden. Først og fremt er det kaldt og bratt, og helt utrolig hardt. Og så går det så helt ubeskrivelig sakte!! Føles som man står i motstrøm og stamper på stedet hvil, med puls på 90% av makspuls. Veldig lite motiverende å slite så mye for så lite framdrift.


Men, sånn sett bortifra at det er et grusomt løp der man sliter og sliter, og fryser før og etter - er det flere lyspunkt:-)
 • Bra goodiebag: Lue (fin!), Blad (ok, jeg skjønner ikke helt målgruppa her, High School Musical...), Isklar, Finansavisen (stort pluss!), Bixit kjeks, Hagløfs reklame/katalog
 • Egen kvinneklasse. Vi startet 15 min før gutta, og fikk løpe "i fred". Det vil jeg gjerne ha mer av i andre løp også! Mye morsommere å plukke løpere når du vet at du kjemper mot de på resultatlista. 
 • Idrettskjendiser. Jeg fikk ikke med meg alle, men Astrid Uhrenholdt Jakobsen var med også i år.  Sindre Burass knuste løyperekorden fra i fjor på herresiden.
 • Surrehuer som sender emit-tagen med bagasjebilen får ny rett før start, og får likevel ikke surr i resultatlista. (Jepp, jeg testa den. Trengte å få opp pulsen litt før start.)

Flere campere i aksjon: Astrid, Ellen, Mikko, Randi Helen, Regis, Siri og Torfinn. En bra delegasjon! Tusen takk for skyss fra dør til dør Astrid & Regis:-) Det var Astrid som overtalte meg med også.

Bagasjehåndteringa er dårlig. Veldig rotete å finne bagasjen sin, og det er kaldt å vente.

Jeg er alt i alt egentlig fornøyd. Kom opp på samme tid som i fjor omtrent, selv om formen er dårligere. (27:09 i fjor, da var det kun 68 jenter med i år ble det 27:23 og i alt 107 jenter). Det tyder på at jeg har blitt litt flinkere til å løpe motbakker. O-sko funka perfekt, skled kun få ganger, hadde ellers veldig bra feste. Løp fra overraskende mange i den lille nedoverbakken og flata før de siste bakkene. Jeg syns det var så digg å kunne løpe noen hundre meter, så jeg fløt bare og nøt hver meter som var lett. Løp sågar inn to jenter som så mye yngre og sprekere ut enn meg, og tok den ene uten å ha troa på det. Jeg hadde  tatt hun andre også, hvis jeg hadde gjort et skikkelig forsøk.

Kommentarer

 1. Grattis med vel overstått
  (selv om løpsrapporten din fikk meg til å sky bakkeløp - for life :-))

  SvarSlett
 2. It was fun! I didn't see Siri, but I saw some of the other "campers".

  I had just 99% effort to spare some energy for marathon next weekend. Time (22:30) was quite OK.

  Grattis alle!

  SvarSlett
 3. Congratulations Mikko! I guess you raced with Torfinn then, he reached the top just 20 secunds later!

  You could of course not see me, as I ran so fast.. haha

  SvarSlett
 4. Ingalill: Det fins morsomme motbakkeløp, tror jeg. Du må dessuten aldri stole bare på meg;-)

  SvarSlett
 5. Veldig bra at du ble med, Siri! Hvis du er så lett å overtale hver gang skal jeg gjøre det oftere ;) Jeg har levd godt på prestasjonen vår i hele dag!

  (Ingalill: Ikke hør på Siri. Hun strålte som vanlig som en sol hele tiden. Og det var *veldig* mye mer overkommelig enn strekningen Aker brygge-Skøyen sist søndag, det kan jeg love deg!)

  SvarSlett
 6. Ok, skrev nettopp på Astrids blogg at jeg skulle bli med neste år, men etter denne rapporten kjenner jeg at føttene har blit vesentlig kaldere...på den annen side; du gjorde det for andre gang... Vel, vel. Sagt er sagt. Knallbra jobba!! (c:

  SvarSlett
 7. Jeg gjør det sikkert for tredje gang i 2011. Men, jeg er både gærn og dum!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar