Oppløftende parkliv!

Det var tungt å komme seg i treningstøyet i kveld, og praten i parken tydet på at jeg ikke var den eneste som småsov på sofaen på forhånd!


I parken i kveld: Andreas, Anna(NY!), Astrid, Cathrine, Christine T, Christopher, Elin S, Hanne, Jane, Kristine TS, Maria, Marius, Mette(NY!), Mikko, Pål, Siri, Torfinn - altså hele 17 stk denne kalde og mørke høstkvelden!


Moro å se Andreas og Marius fighte i fronten i fryktelig høy fart, Kristine viste god stayer og kampvilje - det samme gjorde Maria og ikke minst de to nye; Anna og Mette, ekstra velkommen til dere! Håper dere trivdes og kommer tilbake:-) Det er litt hardt første gangen, men alle har vært nye en gang!


Jeg fant krefter jeg ikke trodde kroppen min hadde for tiden, så det ble en veldig oppløftende økt etter hvert. Føler meg hundre ganger mer energisk og frisk nå etter trening, enn tidligere i ettermiddag. Digg!


Nå skal jeg få fart på pakkingen min, i morgen er det London og noen fridager som venter. Tror jeg trenger litt mer enn det jeg sålangt har funnet frem...


På lørdag inviterer Kristine til langtur fra Sognsvann, rop ut i kommentarfeltet enten i denne posten eller i Kristines litt lenger ned. På søndag er det MiddagsCamp, egen post fra Lise Marit enda litt lenger ned;-)


Til uka som kommer skal jeg få oppdatert poengstatusen for oktober, og ikke minst vise frem de flotte premiene finalistene kan kjempe om!

Kommentarer

 1. Angrer aldri etterpå. Takk, Siri! Og god tur til London! :-)

  SvarSlett
 2. Takk for i går, og god tur! :)

  SvarSlett
 3. London høres deilig ut, ikke sikkert du trenger så mye mer enn du har på bildet, pass, kredittkort og parkas, resten kan skaffes underveis :-)
  - God Tur.

  SvarSlett
 4. Takker for trening og satser på å løpe som en gasell til våren. God tur til London.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar