Oktoberstatus

På tide med poengstatus for oktober, kun en gjenstående fellestrening. Alle med fire poeng eller mer er markert med gult, siden disse har gode finalemuligheter!

Hvis du vil lese mer om reglene trykker du på kategorien "Utfordring" og leser fra tidligere måneder. Ny og oppdatert premieoversikt kommer!

Kommentarer

 1. Hem, når sluttet SRM å telle som konkurranse??? Jeg ser at ut SRM så stiller jeg i veldig svakt i oktoberkonkurransen (OGSÅ!). Silja -på desperat poengsakingsjakt? haha ;-)

  SvarSlett
 2. Hem, når sluttet SRM å telle som konkurranse??? Jeg ser at ut SRM så stiller jeg i veldig svakt i oktoberkonkurransen (OGSÅ!). Silja -på desperat poengsakingsjakt? haha ;-)

  SvarSlett
 3. Jeg måtte gjøre om litt etter august, fordi det ble så mye å passe på for meg:-) Det som teller er TC treninger og konkurranser hvor det deltar TC-folk, som blir omtalt på forhånd slik at flere slenger seg med. I tillegg er det egentlig et krav at man løper med TC som klubb, men jeg er litt "snill" her, f.eks med deg Silja;-)

  SvarSlett
 4. Haha Siri ;-) Nå skal det sies at jeg meldte meg på Nøklevann med OSI/Treningscamp, MEN, på resultatlista har de sløyfet TC; så, når jeg melder meg på så skriver jeg OSI/TC altså (gjorde det samme da jeg meldte meg på Årbogen men siden Heming var syk og jeg litt slækk så fikk jeg ikke løpt). Jeg er vel mer flikt til å reklamere og få med folk på konkurranser enn jeg er til å delta på TC, men nå som Tim ikke har spinnig på onsdager og SRM sesongen er over så blir det vel mer TC på meg igjen gjennom vintern ;-) Silja

  SvarSlett
 5. Du fikk full uttelling på Nøklevann Silja:-)
  Blir nok mange Parksprintpoeng på deg!

  SvarSlett
 6. Hadde vært hyggelig å se deg på onsdagstreningene, Silja. (Sliter litt selv med å komme hver gang, men har ambisjoner!)

  SvarSlett
 7. Jeg gleder meg til å løpe med TC i vinter jeg;-) jeg må bare ikke ha like mange sykedager denne vinteren som sist vinter.... Nå som Tim har byttet dag hva spinning angår og nå som SRM sesongen er over så blir det helt klart TC for alle penga på ONSDAGER ;-) Så vi ses nok Kristine! Silja :-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar