Oddjørn og Maria

VG Helse har snakket med fagfolk og Campere, konklusjonen er klar: Å trene sammen er god motivasjon!  Hanne som kom i parken i vinter for å skrive om Campen og Parksprinten var på jakt etter par som trener sammen for ny løperelatert sak i VG . Jeg ga henne noen navn, og dette er artikkelen som kom ut! Her er noen smakebiter:


"Felles treningsglede er sunt for både helse og samliv. Her får du partnertreningsråd fra toppidrettstrener Johan Kaggestad og hans kone Janette, og fra et norsk ektepar som startet å trene sammen da de bodde i Japan."

Jeg falt selvsagt spesielt mye for dette utsagnet fra Oddbjørn, etter at Maria introduserte han til Campen: " Jeg ble helt hektet, smiler han."

I tillegg til at jeg syns det er moro å lese om Campens Maria og Oddbjørn, syns jeg også følgende utsagn var gode fra Kaggestad: "De ivrigste Birken-entusiastene bør vurdere egne ambisjoner i lys av målsettingen om å fungere best mulig sammen med partneren, mener han." Når treningsambisjonene er så høye at tid med partneren blir mangelvare, bør man kanskje tenke litt mer gjennom hva man vil...på kort og lang slik. Mål som kompletterer andre av livets mål er kanskje å foretrekke? 

Kommentarer

 1. Nettopp :-) Som om jeg skulle sagt det selv hehehe. Silja

  SvarSlett
 2. Veldig god og inspirerende artikkel!

  SvarSlett
 3. Se så spreke og blide! Så spreke er vi på Tåsen, liksom...

  Tonje :)

  SvarSlett
 4. That's right, Tonje! Blir så blid av i løpe opp Havnabakken!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar