Mærraskallen fullført

Vi var fire treningscampere på Mærraskallen i dag: Karianne, Marius, Hege B og meg selv. Satser på at vi blir flere til neste år, for dette var et bra løp som er verdt å få med seg!

Jeg var litt spent på løypen og følte behov for å ta det roligere etter to løp på (for meg) kort tid, og meldte meg derfor på åpen klasse uten tidtaking. Hege, som løp maraton forrige helg, synes dette hørtes fristende ut, og hev seg med. Kjempeflott, Hege!

Det var en artig og godt merket løype med mye sti opp til det høyeste punktet. Over en myr (ble ikke plagsomt våt), litt mer sti og en raskt avslutning med ca. 5 km grus nedover.
Til tross for litt dramatikk underveis (2 fall og 1 sko som satt fast i gjørmen), var det et flott løp, og både Hege og jeg er klare for å kjøre på neste år!
I mål fikk vi en bøff med navnet på løpet, så nå begynner snart løpegarderoben å bli komplett.

Det var kjempehyggelig å møte Karianne og Marius både før og etter løpet. Marius fikk 3.plass i klassen og kom inn bare 8 minutter etter første mann, og Karianne fikk 5.plass i klassen. Super plassering, og i hvertfall med tanke på at løypen var ukjent og litt mer krevende enn Halvtravern.Kommentarer

 1. Grattis!!
  10 campere i konkurranse denne helga, kult:-)

  SvarSlett
 2. Takk for en fin tur, Kristine :-)

  /hege

  SvarSlett
 3. Stilig :-) Well done!! Jeg la i vei på løpetur lørdag, vrikka ankelen i samme sekund som jeg var ferdig med løpeturen, fikk en liten kink i ryggen i går......og endte dermed med teningsfri, Bridget Jones og smågodt i stedenfor :-) Slikt skjer, kan ikke få med seg alt her i livet hehe. Var det så kult at du vil anbefale oss å være med neste år?? Silja

  SvarSlett
 4. Silja: Hvis forholdene neste år er som i går kommer ihvertfall jeg til å ha lyst å være med igjen. Flott løype og bra arrangert. Liker du Halvtravern/ Nordmarkstravern kan jeg ikke tenke annet enn at du vil like dette løpet også (litt vanskeligere sti noen steder, men ikke mye). Det står litt mer om selve arrangementet på kondis.no.

  Hege: I like måde! Håper vi sees på flere løp/treningsturer :-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar