Lørdagens langtur gjennomført

Da var lørdags langtur gjennomført: Lørenskog Halvmaraton (eller 5km for de som ønsket)!

Vi var 5 treningscampere der i dag så vidt jeg kunne se: Astrid, Torfinn, Marius og Heming (du er vel en treningscamper, Heming?). Hvis det var flere der som jeg ikke fikk med meg, skrik ut og fortell om løpet ditt!

Jeg likte løypen. To like runder. Mest asfalt, litt grusvei og et lite stykke på sti. Litt oppover første halvdel av runden, og sette opp farten nedover siste halvdel av runden. Og så visste man at neste runde ble helt lik.....

Heming løp 5km og var fotograf for oss som løp halv. Veldig hyggelig å se kjentfolk underveis!

Astrid (bildet over), Torfinn, Marius og jeg løp halvmaraton. Astrid fikk dessverre ikke godfølelsen, les mer om det i hennes blogg. Torfinn og Marius (på bildet under sammen med Espen), derimot, synes det var et flott løp og virket godt fornøyde (løp på henholdsvis 1.30,33, 1.26,47 - bra jobbet!)

I går holdt jeg på å trekke meg fra løpet - følte meg ikke i nærheten av like frisk og fin som før Oslo Halvmaraton. Er kjempeglad jeg ikke gjorde det, og skal huske på det neste gang før et løp! Hadde både en mye bedre følelse nå enn under Oslo Halvmaraton (adskillig mindre manisk-depressiv denne gangen), og fikk en bedre tid.

Som Astrid nevner i bloggen sin frister det meg å være med på Vinterkarusellen. Heming er allerede påmeldt, Astrid er på gli (?), og kanskje flere campere hiver seg med?

Kommentarer

 1. Grattis Kristine! Du er sterk:-)
  Moro å følge deg, men det blir hardt å henge på....

  SvarSlett
 2. Ikke si det, Siri, du som meg vet at det går opp og ned...:-)

  Ser frem til å ha deg med på langturene igjen!

  SvarSlett
 3. Det går opp og ned ja, men trenden din går bare en vei - og det er forbi meg!! ;-)

  I´ll be back....

  SvarSlett
 4. Hei Kristine! Ja jeg regner meg som treningscamper sjøl om jeg aldri har vært noen slik fyr som er på campingplass om sommeren.
  Flott tid Kristine! Klart bedre enn min tid i OM. Håper Astrid også blir med på Vinterkarusellen. Det er en tradisjonsrik og veldig hyggelig vinterkarusell.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar