Har du hørt historien

om de tre små fisk? Som svømte og de svømte og de svømte rundt, fordi deres mor hadde sagt at svømming var sunt. Bob bob dædi dædi bobob sju...


Okei, dette handler ikke om tre små fisk - men det handler om å trene og gjøre sunne ting.


I fjor høst var Campen noen måneder gammel og løpetreningen hadde akkurat startet opp. Jeg ymtet frampå om høstens store løpsfest; Oslo Maraton. Dette burde flere være med på. Dere så på meg med store øyne. Hun mener aldri verden MEG? En spurte meg rett ut: "Siri, når du sier at vi kan greie Oslo Maraton, da tenker du vel på de som løper de lengste rundene?"


NEI! Nei! Nei! Jeg tenkte på dere alle sammen, og jeg snakket om 3 km distansen. Det skulle mye overtaling til før jeg fikk overbevist en liten gjeng. Av de som fortsatt henger på over ett år senere er blant andre Gøril og Åshild. Og la oss gå disse to jentene litt etter i sømmene;-)


De løp altså 3 km i fjor. Mot sin egen overbevisning. De greide det (selvfølgelig) helt fint. Og hva skjedde da Oslo Maraton kom opp igjen? Jo, Åshild meldte seg på til halvmaraton, sju ganger lengre distanse enn for ett år siden! Gøril nøyde seg med 10 km, "kun" 3 ganger lenger enn i fjor. Ingen Campere meldte seg til 3 km i år. Hva blir det neste liksom?


Ta en ekstra titt på dette bildet. Denne jenta løp altså 3 km i fjor, og koste seg i sin første halvmaraton!


Hun har deltatt på Nordmarkstravern (den halve), Sentrumsløpet, Jentebølgen og nå tenker hun seriøst på Lørenskog Halvmaraton. Slike historier gleder meg mye mer enn dere kan ane!

Har du en slik historie å dele?


Kommentarer

 1. Så hyggelig med skryt av oss gamliser! Personlig synes jeg ikke at det er så viktig om vi løper langt eller kort. Det viktigste er at vi når egne mål vi setter oss, og det er det mange på campen som har gjort. Men husk at vi ikke hadde klart dette uten deg, Siri. Takk for at du fortsatt hjelper oss til å væøre i god form!

  SvarSlett
 2. Dere sliterne som har holdt ut med meg siden starten fortjener egentlig gullklokke:-)

  Jeg er enig Gøril, distansen er ikke alt. Men, syvgangen OG det smilet! Det tar kaka altså:-)

  SvarSlett
 3. Enig med Siri!!! GO Åshild! Og GO Gøril! Kjempegøy!

  SvarSlett
 4. Herlig blogg! Jeg elsker å løpe, rett ogs lett.... så en blogg om løping og trening blir spennende å lese!

  SvarSlett
 5. Takk Camilla! Hyggelig å høre. Hør gjerne fra deg igjen, kom i parken eller treff oss på konkurranser. Følger du med på bloggen får du mye moro:-) Mest moro får de som kommenterer;-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar