Bonnie Tyler på Nøklevann!

Helt sant! Hun hese dama peste rundt på den lange runden til Bøler IF. Hun kom seg like under timen. Skikkelig imponerende! Jeg tror hun nynna på bitter blue i mellom hostekulene.


Seriøst: Maria, Oddbjørn, Hilde, Karianne, Kristine, Åshild, Christopher, Knut, Silja, Ellen, Tim, Heming, Adelheid - alle var der og koste seg rundt i høstkledde Østmarka. Det var litt kaldt, det skal sies - og bakkene var seige og mange. Men, vi hadde da en hyggelig lørdag der:-) Dessuten fikk vi en seier også, sønnen til Kristine åpna ballett kl 13:30 med barneløp ca 1 km. Jaggu meg klina han ikke til og vant hele greia! Det gror godt i Treningscampen:-) Og mor Kristine løp inn til en fin tredjeplass i klassen sin, vi burde definitivt ha venta på premieutdelinga...

Fortell om turen din da! Her er kondis sin reportasje


Drikkestasjon ved ca 5 km:
Bra service for snaue 200 kr. Kilometermarkering hele veien, flott natur og de beste bakkene Østmarka har å by på, litt kjipe tallerkner til premie, men mange hyggelige folk og de kunne jo kanskje hatt litt varmere vær?
En av de brattete bakkene, tempoet dalte betraktelig:-)

Adelheid etter løpet, Heming "munndiare" Leira på balkongen bak

Åshild fornøyd etter alle bakkene, må gjøre nytt forsøk på 10 km under 1 time! Dette var kanskje ikke den letteste løypa, selv om den var litt kortere enn 10 :-)

Kommentarer

 1. Fantastisk TC-deltagelse! Bra jobba alle sammen :-)

  SvarSlett
 2. Har lagt ut bilder på bloggen, samt lenke til alle bildene mine på Picasa. Det er bare å forsyne seg.

  SvarSlett
 3. Så mange flinke TC-ere! Grattis med super innsats og bra plasseringer. Skulle gjerne vært i østmarka istedenfor å bære mur og gips.Men sånn ble det ikke.Tenkte på dere, da!

  SvarSlett
 4. Si meg har ALLE løpt dette fødselsløpet idag?
  Sitter her og føler virkelig at jeg har gått glipp av noe.

  (Trodde du var syk jeg :-))

  SvarSlett
 5. Det var hardt, vondt og kaldt. Men fy søren så artig, også! Er det mulig?

  Sitter her med en skikkelig god følelse. Ikke bare fordi jeg er stolt over både gutten min og min egen prestasjon i dag. Men også fordi jeg vet at den dagen formen ikke er på topp er det likevel rom for å bli med og "ta det som en tur". Enda en gang er Siri et godt forbilde for meg! :-)

  SvarSlett
 6. Astrid: Ja, helt utrolig mange Campere i aksjon på lørdag. Og, nå i dag er det Fredrikstadmarka Rundt med andre Campere i aksjon. Jeg gleder meg til å lese om det!

  Adelheid: Takk, jeg skal snoke litt rundt:-)

  Gøril: Ja, ikke sant! Jeg burde nok lære litt av deg, og prioritere litt hjemmetid også. Det er fortsatt på halv tolv her....

  Ingalill: Ja, alle må løpe dette. Skjønte du ikke det??? Neste år!

  Kristine: Blir rørt av sånt:-) Tusen takk for gode ord, og takk for at du ville feire bursdagen din på Nøklevann! Beklager at du ikke fikk med deg premien din, det må vi se å få orden på. Tipper det var gavekort..

  SvarSlett

Legg inn en kommentar